nVidia oficialiai pristatė GTS 450 vaizdo posistemį

Prekyboje GeForce GTS 450 vaizdo posistemiai pasirodė ankščiau, nei apie juos oficialiai pranešė jų plėtotojas nVidia, tad kompanijai nieko nebeliko kaip anonsuoti šiuos vidutinės klasės gaminius, kurie šioje klasėje susirems su AMD Radeon HD 5700 serija.

Naujasis vidutinės klasės gaminys iš nVidia GTS 450 turi 192 CUDA branduolius, 128 bitų atminties pralaidą, o jo branduolys dirba 783MHz dažniu. Šešėlių vienetai darbuojasi 1566MHz dažniu, o 1GB GDDR5 atmintis efektyviu 3,6GHz dažniu. Standartiniai variantai taip pat pasižymi dvejomis DVI ir viena HDMI bei SLI jungtimis.

Šio vaizdo posistemio kainos prasideda nuo 130 JAV dolerių, o praktiškai visi nVidia partneriai pristatė tiek standartinius, tiek ir nestandartinius šio vaizdo posistemio variantus. Pažvelgę į testus matome, kad GTS 450 įvairia sekasi kovoti su HD 5700 serija. Kai kuriuose žaidimuose HD 5770 labai pabėga į priekį, arba netikėtai atsilieka. Bendrai paėmus, labai panašaus pajėgumo atrodo GTS 450 bei HD 5750 vaizdo posistemiai.

23 Komentarai

  1. Recon24 parašė:

    konter:
    ne cia saules dyzeliu varomas zvalgybinis naikintuvas.. 😀

    Aisku, kad cia ne kompas, o vaizdo plokste .

  2. Recon24 parašė:

    zodzio saules ten turejo nebuti, ahhh whatever

  3. konter parašė:

    a nu tai gierai tada
    parodykit gera pc kad visus zaidus veztu

  4. Astral parašė:

    > konter
    PS3, XBox360, Wii dar is dalies.

  5. Povilas parašė:

    tikejaus geresniu rezultatu, nors paturbinus butu puse velnio, SLi derinukas turetu but neblogas pasirinkimas.

  6. Deft parašė:

    Kažkas panašaus į senus gerus laikus, kai išėjo HD 4770, tik gaila kaina ne 300lt bus :/ Iš ebay kolkas pigiausias gaunasi 550lt 🙁 ?

  7. bronius parašė:

    rekomenduojama kaina 130usd, tai kad neapsigaukit, nes ji daugiau ir neverta… 😉

  8. Deft parašė:

    USA tokios ir bus kainos, tik ne europoj 🙂

  9. Povilas parašė:

    jau yra 450lt. lietuvoje.

  10. Deft parašė:

    Sandelyje yra? Jei nera tai pamirsk ta kaina. Sandelyje matau pigiausia 607lt, zodziu kolkas fail kaina kaip uz tokia vga.

  11. alonzo2 parašė:

    pas mumis turetu buti 130×2,7×1,21=425lt…

  12. dzapie parašė:

    kas is tu gabenimu nauju produktu ir be garantiju.

  13. pingve parašė:

    is tu gabenimu tas kad rizikuoji ir gauni pigiau arba nesiskundi ir perki brangiau su garantija

  14. pekinas parašė:

    tai kad ir su pirkimu iš Lietuvos, buvo gi ICG, BMS, gi kažkam reikėjo kryžiaus kelius praeiti… perki 5 daiktus pigiau, ir jei vienas sugenda tai jį išmetus vistiek susitaupo 🙂

  15. Atavar parašė:

    siustis galima CPU, ramus… bet tik ne vaizdo plokstes. Labai jau didele rizika kad 1-2m laikotarpiu pareis ventiliatorius ir teks pirktis nauja LT.

  16. SB parašė:

    Atavar>As tai HD 5770 XFX brokuotas tesu mates, ventiliatorius veikia.

  17. Atavar parašė:

    SB> 3metu begyje pakeiciau 1NV plokste, 3AMD (asus\’ai). Pas visas ventiliatoriai… Pasidomejau, pasirodo cia masinis reiskinys. Anksciau jei pareidavo vaizdo plokste tai budavo visko – tai ramai, tai condikai, tai cooleriai, tai dar kazkas. dabar 90+% ventiliatoriai ir genda jie 3-4 kartus dazniau nei anksciau. Aisku gedimas remontuotinas – paciai plokstei dazniausiai nebuna nieko rimto nutike, taciau jei busi atsisiuntes is uzsienio – beda ir islaidos.

  18. SB parašė:

    Atavar>Nebuvau mates brokuotu/blogu vaizdo ploksiu iki to momento, kol isigijau XFX 5770. Teko gauti dvi brokuotas is eiles.

  19. Atavar parašė:

    visada buna pirmas kartas 🙂 aisku ir laimes dalykas, ilgus metus iki tol as is vis nesu brokuotos PC dalies turejes pas save, tik tiek kiek pas pazytamus ar seip zmones laisvu laiku PC patvarkydavau… bet didmenoje tendencijos aiskios.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.