„Nvidia“ ruošia „GeForce GTX 950 (Ti)“

Pasklido gandas, kad „Nvidia“ ruošia naują vaizdo plokštę. Jeigu laukėte produkto, kuris užkimš skylę tarp GTX 960 ir GTX 970 teks nusivilti, nes tikriausiai išvysime „GeForce GTX 950 (Ti)“ grafikos adapterį, kurio sparta būtų kiek žemesnė nei GTX 960.

Kol kas apie naują gaminį žinoma visai mažai. Ruošiama vaizdo plokštė naudos „GM206-250“ grafikos procesorių, kuris tikriausiai yra apkarpytas. Pilnai įgalintą „GM206“ lustą „Nvidia“ dabar montuoja į GTX 960. Kol kas nežinoma vaizdo plokštė priklausys GTX produktų linijai ir turėtų gauti „GeForce GTX 950“ ar „GeForce GTX 950 Ti“ vardą.

Jeigu ši informacija teisinga, tai ruošiamas grafikos adapteris stotų į kovą su AMD R7 370 ir rungtųsi 150 USD kainų kategorijoje.

5 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    istikruju labai dziugu. Si plokste paskatins atsinaujinti daug silpnu kompu. Kame pliusas, kad visgi kurejai mato kiek zmoniu turi kokio galingumo sistemas, labiau orentuosis i galingesnes sistemas.

    Nors dabartines nesamones su zaidimu optimizavimu pc architekturai stebina. Noreciau rasti issamu analizuojanti straipsni. Net kai buvo senos konsoles (kurios daug labiau skyresi nuo pc savo architektura) nebuvo tokiu parkiu su portais. Kiek skaiciau, kai kurie zaidimo varikliai jau turi libus, automatiskai konvertuojancius koda i pc arch. ir zaidimo kurejai per daug negali padaryti.

    Ir kazkaip keista, kad buna bedu su Unreal Engine varikliu, nors pagal ideja, isvis su juo viskas labai sklandziai turetu buti.

    Tik klausimas, i kuria puse pasuko: speju zaidimu kurejams jokiu problemu, bet ne pc savininkams.

  2. zirnis parašė:

    jei M$ ir $ony zaidimu rinkoje konkuruotu saziningai, tai jie butu toje pacioje vietoje, kaip ir Nintendo.

    O dabar, tai absurdas, nextgenines konsoles, o ju pajegumai per 3-4 metus atsilike nuo laiko, kaip tada jas prastumti? reikia dirbtinai kurti rinka joms, neleisti to kas imanoma, nes tada niekas nepirks shitboxu

  3. JisVisadaSalia parašė:

    Jau pradedu po truputį sutikti dėl konsolių. Tikrai kažką chaltūrino su tais next genais. Yra savikainos paskaičiuotos PS 381 vs X 471. Bet čia manau mažmeninė detalių kaina. O jie gamina gamyklose, sandoriai multimilijoniniai, tai manau detalių perkant milijonais ir kaina atitinkama. Gamybos kaina manau gerokai mažesnė. Daugiau nei trečdaliu ar puse. Tikrai pašūdmaliavo, manau už tokią kainą geresnius galėjo padaryti.
    Nebent gaminant konsoles yra kažkokia krūva įvairių niuansų, specifinių reikalavimų ir pan.

  4. SoTOP parašė:

    Tiesiog praitos kartos konsoles buvo labai brangios tai ir pataupe. PS3 brangesnioji versija buvo $599 isleidimo metu, ir vistiek eidavo i minusa pardavinedami jas. Plius kuo pigiau pardavines tuo daugiau nupirks. Del to dabar padare taip, kad isleidimo diena konsoles kainuotu nemaziau negu ju savikaina.

  5. vacoum parašė:

    jei protingi bus, tai leis konsoles kas 3-4 metus, ir zaidimus, kad palaikytu dvi konsoliu kartas su dviem grafikos nustatymais – naujai is senai konsolei. Tada gales konkuruoti su PC.

    O siaip kazkodel nera problemu su Cryteck varikliu, galetu daugiau zaidimu iseiti. Realiai Cryteck kompanijos vadovybe sugriove ta geri, kuri turejo.

    Dar visai patiko Frostbite3 varikliukas. O isreklamuotas Unreal Engine kai isejo naujos konsoles tai gryba pjauna, kai daromi PC portai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.