„nVidia“ ruošiasi atnaujinti „GeForce GTX 650 Ti“ modelį (atnaujinta)

Jausdama naują grėsmę viduriniajame rinkos sektoriuje dėl artėjančio Radeon HD 7790" pristatymo, „nVidia" ketina atnaujinti pagrindinį pastarojo konkurentą – „GeForce GTX 650 Ti".

Pakankamai sunku atnaujinimą pavadinti solidžiu, daugiau kosmetiniu, mat gamintojas ketina išgauti daugiau spartos tik padidintų dažnių sąskaita. Naujo leidimo GTX 650 Ti, kurios tikslus pavadinimas greičiausiai tokiu ir išliks, naudos tuos pačius 768 šešėlinius vienetus bei turės 128 bitų pločio atminties magistralę. Priminsime, kad šiuo metu parduotuvėse sutinkamos standartinės GTX 650 Ti dažniai siekia 925 MHz branduoliui ir 5400 MHz GDDR5 atminčiai.

„nVidia" suplanuotas atnaujinimas ruošiamas tam pačiam periodui, kaip ir HD 7790: kovo pabaiga – balandžio pradžia. Panašu, kad laukia pakankamai įtemptas raundas nemažą dalį pajamų generuojančiame sektoriuje.

Atnaujinta

BrightSideofNews" praneša, kad vis dėlto „nVidia" gali atnaujinti dabartinę GTX 650 Ti daugiau, nei konservatyviai. Nominalus branduolio dažnis gali siekti 980 MHz, o įdiegta Turbo Boost funkcija kilstels jį iki 1030 MHz. Be padidinto atminties dažnio iki 6000 MHz, tikimasi, kad magistralės plotis bus išplėstas iki 192 bitų, taip padidinant atminties pralaidą 50 %.

2 Komentarai

  1. DjValentas parašė:

    O kada GTX770 pasirodys 🙁

  2. bronius parašė:

    Itariu geriausiu atveju nvidia/amd kazka naujo parodys nebent paciam metu gale… Sedziu su gtx560ti, tai atrodo bus praleista ne tik gtx6xx, bet ir gtx7xx karta…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.