Pagaliau iš tiesų aiškėja artėjančio „Samsung Galaxy S IV“ kontūrai

Praėjusiais metais visi sutiko, jog Pietų Korėjos elektronikos gigantas „Samsung“ tikrai ruošia naująjį savo išmaniųjų telefonų flagmaną „Galaxy S IV“, tačiau gandai apie jį ir tebuvo gandai, išgalvoti pasakojimai. Po „CES 2013“ parodos aiškėja tikri „Galaxy S IV“ kontūrai.


Bemaž visi atmeta teiginį, jog „Galaxy S IV“ gali turėti sulenktą ekraną. Kompanija elektronikos parodoje „CES 2013” demonstravo 5 colių „Super AMOLED“ ekraną, kurio raiška yra „Full HD”, nebe reikalo, nes toks ekranas, be jokios abejonės, ir bus naudojamas „Galaxy S IV“ telefone. Panašius ekranus turės ir konkurentai.

„CES 2013“ buvo pristatytas ir naujasis, aštuonių branduolių „Exynos 5 Octa” procesorius, kurį naudos „Galaxy S IV“. Pridėkime „Google Android 4.2 Jelly Bean” operacinę sistemą, 2GB darbinės atminties ir mes jau žinome beveik viską apie „Galaxy S IV“, išskyrus jo dizainą, kurį turbūt išvysime MWC parodoje šių metų vasario pabaigoje.

Parengta pagal:

PocketNow

7 Komentarai

  1. pekinas parašė:

    kažin iki kiek dar augs parametrai. Bus kaip ir pc, kad paprastam naudojimui pakanka vidutinio galingumo ir kainos prieinamos.
    Bet kol dar tampo klientą už nosies tol geras pelnas dar garantuotas.

  2. alonzo2 parašė:

    Ką reiškia sulenktą ekraną?

  3. newdiamond parašė:

    1. nesvaikite kad ka nors telefonas bus kaip PC…tikiuosi uztenka smegenu suprasti kodel… (kad man neaiskinti)
    2. kodel paskutiniu metu suknistas telefonas sukelia tiek aziotazo….isleis telefona nauja…jezau…turbut visi nustos dirbe savaite ir eis pirkti telefonu 😀
    3. turbut jau keisime kojines reciau negu telefonus…
    4. nupirkau draugei planseta….nesuprantu ko visi svaigsta del tos android ? cia gal developeriams ji super…o vartotoja.sasaja palyginus su windows..tai kaip akmens amzius…vien programu diegimas kazkoks debilavotas…visokie cache ir pan….SD korteles negali naudoti kaip papildomos vietos programoms….
    5. gaila man tevu kurie savo atzalom vietoje kokios stovyklos normalios…perka telefonus po 1k litu…kazkoks ekshibicionizmas….

  4. tomaxsas parašė:

    o tu drąsus su tokiais pareiškimais newdiamond, kažkas kažkada galvojo kad ir kompai neužims daugiau nei 1 kambario dydžio…

  5. ToBeX parašė:

    newdiamond rankas is uzpakalio issitrauk ir galesi programas rasyt i kur nori, vargu ar kuris nors normalesnis vartotojas, kuris ne tik skambina raso ir facebooke sedi, nemoka developint savo telefono, kai kalba tokia lengva.

  6. ironvolf parašė:

    newdiamond-> Reikėjo pirkt su windows’ais planšetę, ar draugė neverta tokios prabangos? 😀 Realiai android’ą galima prisitaikyt pagal save, pasidaryt patogų įrenginį, bet jei rankos kreivos, tai ne įrenginio kaltė…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.