Paprasti du būdai kaip jau dabar gauti „Creators Update“

„Microsoft“ pranešė, kad jų „Creators Update“, skirtas „Windows 10“ operacinei sistemai, bus oficialiai prieinamas balandžio 11 dieną. Bet jau yra pora būdų kaip atnaujinimą į savo kompiuterį su „Windows 10“ gauti anksčiau.

Abiems būdams reikės „Microsoft“ pagalbinės programinės įrangos: „Update Assistant“ arba „Media Creation“ įrankių. Jais pasinaudoti galima jau dabar. Norint gauti „Creators Update“ atnaujinimą ar ISO failą tereikia vykdyti ekrane matomas komandas ir viskas įvyks automatiškai. Norint gauti ISO failą jums reikia „Media Creation“ įrankio. Žinoma, „Windows 10 Creators Update“ atnaujinimo atsisiuntimas ir instaliacija gali užtrukti, tad tam rezervuokite bent keletą valandų.

9 Komentarai

  1. Hobis parašė:

    tūpas tas asistentas. ant i7-4790k sako nepalaikomas, būtinas 1ghz

  2. newdiamond parašė:

    nu tai teisingai veikia, pas tave gi ne 1 GHz :D:D

  3. jokbon parašė:

    Kazkokia nesamone man su tais windowsais siandien. Pauspaudziau atnaujinti kniso juodas ekranas tebeveike tik file explorer, tada perasiau win is naujo ir lyg ir veikia bet labai glichina nzn nzn…
    WOT zaidime fps svyruoja nuo 190 iki 24fps ir cia ant legaliu… driveriai naujausi…
    Tas 3d paint atrodo kaip pirkite pigiau nu ka jie besukurs gi…

  4. svabas parašė:

    pas mane Edge naršyklė neatidaro google ir youtube, kita naršyklė atidaro

  5. TomasP parašė:

    Įsirašiau ir dar toli iki paleidimo masėms. Nesklandžiai veikia, sistemoje vis kažkokie pakibimai ir palyginus lėtas veikimas. Reik laukti gal bus kokių atnaujinimų.

  6. xenixas parašė:

    kaip visada blue screen ant update lol anivaerasyt update irgi tas pats buvo tik ten avast naudoju nebuvo suderinama, tai dabar irgi jauciu kazkas bet kazka su draiveriais rase amd 😀 nu reik clean install daryt nieo nebus nepirksi su microsoftu 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.