Pasaulinė Windows 7 premjera Lietuvoje

Spalio 22d. 0 val. 00 min. prekybos tinklas Topo centras, kartu su viso pasaulio IT pardavėjais, pirkėjams pasiūlė naujausią operacinę sistemą Windows 7. Vilniuje vykusios naktinės prekybos metu vos per 9 minutes buvo nupirkta 70 kompiuterių su naująją operacine sistema.

Topo centras atstovų prognozės dėl galimų pirkėjų susidomėjimo pranoko lūkesčius. Atsižvelgiant į sunkmetį, vidurnaktį susirinkusiai miniai žmonių Windows 7 buvo siūloma kartu su galimybe net 30 proc. pigiau įsigyti nešiojamus ir stacionarius kompiuterius. Pirmasis toks pirkėjas Lietuvoje atsirado jau per pirmas 30 sekundžių.

\“Vakaruose premjerinės IT rinkos produktų prekybos tradicija tęsiasi jau ne vieną dešimtmetį, o Lietuvoje mes dar tik bandome ją įvesti. Turėdami ilgametę prekybos kompiuteriais patirtį, tiesiogiai dirbame su didžiausiais technikos gamintojais visame pasaulyje, todėl natūralu, kad ir pirmieji pristatome ir parduodame aktualiausias naujoves, o mūsų klientai jas gali įsigyti palankiausiomis kainomis“ – sako Topo centras komercijos direktorius Andrius Čekanavičius.

Prekybos tinklo Topo centras parduotuvėse vartotojams skirtos trys Windows 7 versijos: Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional ir Windows 7 Ultimate.

Microsoft Lietuva verslo strategijos ir rinkodaros grupės vadovas Martynas Bieliūnas taip pat džiaugėsi, kad lietuviai taip aktyviai domisi IT naujovėmis, nepabūgsta net naktį atvykti į pardavimų vietas, kad pirmieji jas įsigytų. Be to, mūsų tautiečiai jau prisideda ir prie produkto kūrimo. Microsoft, kurdamas „Windows 7“ operacinę sistemą pirmą kartą taip glaudžiai bendradarbiavo su vartotojais, analizavo milijonus pateiktų pasiūlymų iš viso pasaulio, tarp kurių – ir Lietuvos. Taip pat M. Bieliūnas pabrėžė, kad tik abipusis pasitikėjimas ir prekybos tinklo Topo centras patirtis rengiant tokias originalias naktines akcijas lemia jų pasirinkimą, kur pristatyti naująją operacinę sistemą.

Topo centras daugiau kaip prieš du metus buvo pirmieji Baltijos šalyse pasaulinės premjeros metu sėkmingai pristatę ir Windows Vista. Pasak A. Čekanavičiaus, šių akcijų sėkmė skatina toliau galvoti apie vartotojams patrauklius ir kitus naujų produktų pristatymo būdus.

Plačiausią IT technikos pasirinkimą turintis prekybos tinklas Topo centras šiuo metu siūlo net 120 skirtingų prekių ženklų, tarp kurių – tokie garsūs gamintojai, kaip ASUS, HP, LENOVO, DELL ir kt. Tai sudaro 32 tūkst. vnt. įvairios IT technikos – nuo kompiuteriams skirtų detalių iki naujausių nešiojamųjų kompiuterių modelių.

Šiuo metu buities technikos, elektronikos, garso ir vaizdo aparatūros bei kompiuterinės įrangos prekybos tinklas Topo centras jungia 36 parduotuves visoje Lietuvoje. Jose dirba 400 darbuotojų. Daugiau kaip puse jų – baigę specialias mokymo programas ir turi eksperto kvalifikaciją. Topo centras ypač didelį dėmesį skiria darbuotojų mokymui ir kvalifikacijos tobulinimui.


21 Komentarai

  1. BigMan parašė:

    lietuviai bet ka perka su zodziu akcija.. nors tuos pc galima ix pixmanios uzsisakyt uz panasia kaina.. p.s kalbu apie asus notebook

  2. Megstu parašė:

    Aš dar dabar žiūriu apšalęs į nuotraukas, kad tiek daug kompų perka, juk krizė, o kainos, tai tikrai nebuvo ten jau žiauriai geros…

  3. suck4it parašė:

    Matai nevisiem ta krize pasireiske.. O pixmanioi galima issimoketinai pirkt? Tas daug ka sudaro..

  4. Longhorn parašė:

    brangininkai tie topo centras:D ka jie su akcija isigyjo, yra firmu kur taj be akciju isigysi ir taj dar pigiau:D

  5. -NRJ- parašė:

    kaip man juokingai skamba tokie pareiskimai:
    \"Daugiau kaip puse jų – baigę specialias mokymo programas ir turi eksperto kvalifikaciją. Topo centras ypač didelį dėmesį skiria darbuotojų mokymui ir kvalifikacijos tobulinimui\"

    nes vos topo centre apsilankau tai taip koki konsultanta ir tenka suvartyti. Senai pastebejau kad Topo Centro Experto laipsnis igyjamas tada kada \"expertas\" labai gerai moka ikisti visai nereikalinga daigta zmogui arba labai gerai moka skaityti is prekes aprasymo pats turbut minimaliai suvokdamas ka parduoti bando 😀 niekada topo centras man nekele nei pasitikejimo nei dar ko, tai dazniausiai buna paskutinis taskas kur kreipiesi jeigu preke reikalinga dabar pat (seniau BMS toks buvo) bet jeigu jau ka is ju perki tai be vietiniu \"Expertu\" konsultacijos…

  6. Longhorn parašė:

    Bms pilna tokiu buvo 😀 vienas pazystamas dirbo gimines itaise taj specas kaip reikiant nieko nereuke apie kompu dalys ziurejo i skaiciukus kas uzrasyta 😀

  7. suck4it parašė:

    Ai tokie patys expertai ir tam bms ir topo centre, man patiko icg dirbantys zmones tikrai gerai pataria aisku nevisi, bet dauguma matos, kad tikrai daugiau ismano uz tuos \"expertus\" atsimenu dar senai, senai icg ir xp nelegalius irase.. ;DDD

  8. Fostil parašė:

    NRJ nezinau kokiam ten kaime perki, bet klp topo centre tikrai geri specialistai budavo visad. Vat ko tikrai negaleciau pasakyt apie avitela, elektromarkta.

  9. suck4it parašė:

    Fostil ziurint ant kokio uzsirauni gal butent to topo centro direktorius koks labai reiklus tai ir geri darbuotojai.. Seip dabar visur belenka ima paziurekit kokie zmones apsaugoi dirba bobos arba vapse lepsiai kur papusi ir nukris nebent spes koki duju balioneli istraukt ar dar ka..

  10. nanoWorld parašė:

    Priklauso nuo laikmecio ir konkretaus zmogaus, kuris kazka parduoda. Savu laiku, ta pati BMS sudare vos vienas filialas Savanoriu 66, ten dirbo tikrai kvalifikuoti vadybininkai, t.y. vadybininkai kurie visu pirma gerai ismane \"gelezi\". Na po to prasidejo megapoliai, sakyciau ir tu vadinamuju \"konsultantu\" priemimas, kurie zinoma, neretai silpnai nutuokdavo apie tai ka prastumia. Taciau sakyti, kad vienoje ar kitoje firmoje vadybininkai ar konsultatai prastai nuraukia apie tai ka parduoda manau negalima, visokiu yra.

  11. eimis50 parašė:

    Jūs katik skaitėte TOPO CENTRO užslėptą reklamą

  12. -NRJ- parašė:

    Fostil >>> Jeigu labai idomu tai as seip is Klaipedos pats 🙂 tad jeigu sneki, kad kaime as neva randuosi, tai apie ta pati miesta tamsta sneki 🙂 na nezinau gal tu leidies labai ju itikinamas ar kazka tokio, bet patikek manim ju expertu lygis tai toks zemas. vien paskutine istorija pries keleta savaiciu, viename is klaipedos topo centru ieskojau CMOS baterijos i motinine plokste. jau susiradau kas tinka man tiek pagal kaina tiek pagal gamintoja. tai priejo \"expertas\" prie manes – sako ko ieskote. pasakiau, jis man is vitrinos virsaus paima plokscia apvalia iprasta 3V baterija ir tikinta jog ta baterija kuria jis man kisa uz 9litus yra butent tai ko man reikia, ir kad man netiks baterija kuria pasirinkau uz 2.50lt. kas juokingiausia tarp bateriju skirtumas buvo zymejime baterija buvo to pacio Duracel\’io tik skyresi jos aukstis, o tiksliau skaiciukai 2025 (kuria pasiemiau ir ruosiausi pirkti) o jis man primigtinai tikino jog man netiks ta kuria as pasiemiau ir man kiso 2032 ismatavimu 😀 kai as jo paklausiau kodel man tinka butent ta kuria jis siulo, tai jis pasake kad cia numeris zymi kad skirtas butent motininem plokstem 😀 mane tik juokas sueme, pasiemiau 3 vienetus bateriju po 2.50lt ir pasakiau kad eitu gal bent i kokia google paskaityt ka nusisnekejo 🙂 tad pagalvok cia tik vienas pavizdys kai pataike ant to ko nereikejo, o kiek tokiu zmoniu buna kurie nezino gerai ko jiems reikia ir ikisa 🙂 tad cia tik sutokiu menku pavydziu galiu parodyt, o kiek tokiu pavydziu yra nuo paprasciausiu laidu sumaisymo kai neskiria pardavejas kas yra interneto tinklo kabelis nuo televizinio kabelio 🙂 tad gal skirkim kas yra expertai kas tik tokiais apsimeta. as nesakau gal as labai priekabus klijentas 🙂 bet paprasciausia negaliu pakesti kai dedasi viska zinanciais kol nepasirodo geriau zinantis. gal as taip vis uztaikau ant tokiu konsultantu topo centre. bet nei karto nieko gero is ju neizgirdau kiek pats susiduriau. taip kad pagalvoti verta ar isitikinimai pagrysti ar ne

  13. nugat parašė:

    Bėda su tais teoretikais.
    Šiaip,ir aš tuo topu nusivylęs.
    Draugas užsimanė tope pirkti kompą stacionarą.
    Tai tik po laiko pastebėjom,kad usb viena jungtis priekiniam skydelį išklerus.
    Žodžiu,panaudotą kažkieno įkišo.
    Eina jie pieno lakti… 🙂

  14. suck4it parašė:

    Nu jei jau perki surinkta pc tai tik ne is topo centro..

  15. -NRJ- parašė:

    tai cia dar nieko kad iskleres
    yra ir tokiu ciudu buve, kad priekiniu USB prapletimo lizdu konktai sumaisyti, ir zmogus kol issiaiskino ir suprato kad kazkas su kompu negerai sukepino 2 ar 3 fleshus 😀

    isivaizduokit: nusiperka nauja kompa, nauja flesha pasijungi, sukepa gryzta i parduotuve, pirma karta sako, nu gal brokas, 2 duoda flesha vel sukepa, 3 kart nebepamenu ar jau sake kompa atvezt paziuret kas cia dedas ar ir 3 flesha sugebejo sukept

    tai jeigu ten nuo kompu surinkimo puses taip kreivai ir zioplai pas juos tai as jau patylesiu tada apie kitu paslaugu kokybe 🙂

  16. marazinas parašė:

    NRJ, visą laiką naudoju tik CR2032 baterijas, iš kur tu tą 2025 ištraukei? Ir pirkt reik, kad ir elektronikos prekių parduotuvėj, tuomet mokėsi normalią kainą, o ne kažkokią iš lempos.

  17. Fostil parašė:

    Nrj na pc pas juos neteko pirkt, nezinau kaip ten su ju it spec, bet buitines technikos ekspertai tikrai buvo geri kai pirkau. Ypac patiko kai lcd tv pirkom, tai nieko panasaus i nuskaityma is korteles su kaina, issamiai papasakojo apie tv technologijas ir +-. Ant galo dar sake tas ekspertas jog buvo siunte ji komandiruotes specialias. Na tik man gal pakliuvo toks patarejas, uz visus tikrai laidoti negaliu.

  18. -NRJ- parašė:

    marazinas >>> siektiek nesupratau pasakymo \’is kur tu istraukei 2025..\’ seip manau turetum zinoti kad tu ploksciuju 3V bateriju yra ne tik su 2-u standartu/ismatavimu, tad negi pagal Tave tos 2025 irgi netinka motininem plokstem ir butinai reikia imti butent 2032?
    Del kainos tai taip, zinau, kad topo centras nera ta vieta kur geriausios kainos gali tiketis, pats elektro technikos komponentus, tame tarpe ir tokius elementus perku Lemonoje, arba kartas Megaome, bet bent jau man Lemona geriau, nes ten ir tai kainos beveik visada geriausios tose prekiu grupese kuo jie prekiauja, bet dar ir kokia nuolaida padaro, ir pacio personalo kompetencija aukstame lygije, bent jau klaipedoje, tiesiog tuo metu man arciau pasitaike topo centras, tai galvojau pabandysiu, nes kainu skirtumas nebuvo toks didziulis, kad man dar iki kitos parduotuves vykti buvo tikslinga 😉 tiesiog gavosi man eilinis topo centro darbuotoju \’patikrinimas\’ kuris eilini karta nuvyle.

  19. hd797pg2810s parašė:

    Kainos Windows 7 retail DVD:
    Win 7 Home Premium 389Lt
    Win 7 Professional 499Lt
    Win 7 Ultimate 689Lt

  20. marazinas parašė:

    Aš nesakau, kad būtina, bet rekomenduotina. Juo labiau, kad iš esmės kaina yra ta pati normaliose parduotuvėse. O lopcentris ryškiai užsimetęs ant populiaresnės prekės antkainį beprotišką. Bet visada tokie verslininkai šitaip. Kas populiaru, tai tam ir kainas didžiausias.

  21. syberex parašė:

    ech… reklamos aukos 🙁

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.