Pasirodė „Asus GeForce GTX 1050 Ti“ dėžutės nuotrauka, „Gigabyte“ susidomėjimą kelia kitaip

Pagal dabar turimą informaciją „GeFroce GTX 1050 Ti“ oficialus išleidimas numatytas spalio 25 dieną. Nieko nuostabaus, kad kompanijos pluša prie naujų produktų, o mes jau galime pamatyti, kaip atrodys „Asus GeForce GTX 1050 Ti“ dėžutė.

Nors pačios vaizdo plokštės ir nematome, bet galime susipažinti su būsimu „Asus GeForce GTX 1050 Ti“ dizainu. Vaizdo plokštė turės du ventiliatorius ir priklausys naujai „Expedition“ serijai. Gaila, bet ant dėžutės įdomios informacijos ar pilnų specifikacijų nematome. Bene įdomiausia, ar ši GTX 1050 Ti turės papildomą maitinimą ar ne? Į šį klausimą atsakyti negalime.

asus-geforce-gtx-1050-ti-vc

„Gigabyte“ patys imasi iniciatyvos ir paruošė gundomąją reklamą. Joje paslaptingai užsimenama, kad greitu metu sulauksime „kažko visiems“. Nesunku sujungti taškus ir suprasti, kad kalbama apie GTX 1050 (Ti) vaizdo plokštes. Nepatingėta padirbėti ir į kontūrų vietą „Benchmark.pl“ patalpino GTX 950 XTREME atvaizdą, kuris ten tiko puikiai. Tad galime sakyti, kad „Gigabyte“ subtiliai praneša apie „GeForce GTX 1050 (Ti) XTREME“ greitą pasirodymą.

 gigabyte-gtx-1050-ti-xtreme

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.