Pasirodė išankstinės „Snapdragon 820“ apžvalgos

„Qualcomm“ daug tikisi iš savo naujausio lusto „Snapdragon 820“, tikriausiai nemažiau nekantrauja ir būsimieji telefonų pirkėjai. Nors įrenginiai su naujausiu mikroschemų rinkiniu pasirodys tik kitais metais, bet jau dabar pasirodė „Snapdragon 820“ išankstinės apžvalgos.

Suprantama, kad apžvalgos neįvyko be „Qualcomm“ žinios, kurie apžvalgų tinklapiams nusiuntė „Snapdragon 820“ inžinerinius pavyzdžius. Tokia taktika veikiausiai panaudota išlaikyti pirkėjų susidomėjimą parodant kokią spartą gali pademonstruoti naujasis lustas.

Naujasis „Snapdragon 820“ turės tik keturis branduolius, du veikiančius 1.59 GHz, o kitus du 2.15 GHz dažniu bei „Adreno 530“ grafikos posistemę. Šis lustas bus gaminamas naudojant „Samsung“ 14 nm litografiją. Bene didžiausias „Qualcomm“ tikslas buvo suvaldyti elektros energijos suvartojimą, o tuo pačiu ir kaitimą, nuo ko kentėjo ankstesni kompanijos lustai.

Remiantis „AnandTech“ ir „TomsHardware“ išankstinėmis apžvalgomis, „Snapdragon 820“ nėra visiškas spartos čempionas, vienuose testuose pasirodo labai gerai kituose kiek blogiau. Reikia paminėti, kad tai tik inžinerinis pavyzdys, todėl tikėtina, kad sparta dar kiek išaugs.

„AnandTech“ apžvalgą galite pamatyti čia, o „TomsHardware“ čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.