Pasirodė Radeon HD 5770 spartos rezultatai

Vienas iš Kinų entuziastų portalo MyMyPC.com narių sugebėjo „prasukti“ artėjančią „laudies“ vaizdo plokštę Radeon HD5770 Futuremark sintetiniuose testuose ir ją palyginti su praėjusios kartos gaminiais.

Tenka pastebėti, kad ši gana puikiai pasirodė Futuremark 3DMark06 sintetiniame teste, kuriame įveikė nVidia GeForce GTX260 vaizdo plokštę. Tiesa, HD5770 kiek atsiliko nuo HD4890 ir nVidia GTX275 vaizdo plokščių, tačiau tik keliais šimtais taškų.

Galime numanyti, kad mažas „šešėlinių vienetų“ skaičius ir siaura atminties magistralė šiam vaizdo posistemiui pakišo koją naujausiame sintetiniame teste 3DMark Vantage. Čia HD5770 vaizdo posistemis liko paskutinis ir pralaimėjo visiems trims konkurentams.

Žinoma, kad tai – tik sintetiniai testai. Telieka palaukti kitos savaitės, kada naujieji AMD/ATI grafiniai posistemiai turėtų pasirodys. Tikėtina, kad ATI Radeon HD5770 susidoros su praėjusios kartos HD4870 gaminiu, tačiau gali rodyti gana panašius rezultatus ar nedaug pralaimėti praėjusios kartos vienalyčiam flagmanu HD4890.


4 Komentarai

  1. alonzo2 parašė:

    Siaip ta sintetika nieko neparodo, kas domisi informacinem technologijom zino jau nuo R600 pasirodymo…;) Laukiam normaliu testu… 🙂

  2. ligonis parašė:

    alonzo2: neveltui jie vadinami sintetiniais testais…

  3. Dephy parašė:

    jau priestai buvo informacijos kad jinai mazdaug 4870 spartos, cia tik dar labiau patvirtina, kazi kokia jos kaina bus..

  4. pushaz parašė:

    Na,pagal savo kaina (kuri dar nukris zinoma) manau labai puikus variantas,plius tiketina dar paderins draiverius,kas prides siek tiek performanco..Idomu kaip CF butu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.