Pasirodė „Radeon Software Crimson“ prezentacinės skaidrės, oficialus išleidimas šiandien (Papildyta)

Kažkas sugebėjo nutekinti prezentacines „Radeon Software Crimson“ tvarkyklių skaidres. Jose galime pamatyti visas naujas tvarkyklių galimybes, patobulintus meniu su daug didesniu funkcionalumu bei pasikeitusia išvaizda.

Patys nekantriausi jau dabar gali griebti tvarkykles iš neoficialių šaltinių, bet tai darote prisiimdami visą riziką. Teigiama, kad tai ta pati tvarkyklių versija kuri bus paviešinta kiek vėliau šiandien. Parsisiųsti „Radeon Software 15.30 Beta“ galite iš čia, arba čia, arba naudodami Torrent klientą. Tvarkyklės užima net 632 MB ir tinka „Windows 7“ ir naujesnėms „Microsoft“ operacinėms sistemoms.

 

Atnaujinimas:

 

Ilgai laukti neteko ir jau galime pranešti, kad „Radeon Software Crimson“ tvarkykles galite parsisiųsti ir iš AMD svetainės.

4 Komentarai

  1. Katonas parašė:

    Reiks vakare pasimėginti kas čia per daiktas 🙂

  2. Katonas parašė:

    Pasirodė ir pirmieji testai, http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Radeon_Crimson_Edition_Drivers/5.html

    http://wccftech.com/amd-radeon-software-performance-analysis-is-this-the-crimson-tide/

    Sparta išaugo minimaliai, bet ką pats pastebėjau, kad susinstaliuoja daug greičiau nei catalyst, startuoja puikiai, nes seniau net su SSD tekdavo palaukti, prie meniu dar reikia priprasti, bet akiai malonus, manau žingsnis teisinga linkme.

  3. SarzzeR parašė:

    Kad labai greitai įrašė, tai ir aš pastebėjau. Smagu. 🙂

  4. jagiux parašė:

    Isirašiau..hibrida driver version 2015 liepos mėnesio pačių windows rasti o nustatymus valdau per naujaji menių:D taip gavosi nes diegiant iprastai susidurdavau su black skreen problema,po kurio os užkrauti tik su safe mode pavyksta,tokia tad mano patirtis:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.