Paskelbta nauja „S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl“ išleidimo data

„S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl“ yra ilgai lauktas kitas garsios kompiuterinių žaidimų frančizės skyrius, kurį sukūrė „GSC Game World“. Žaidimas žada pirmojo asmens šaudymo ir išgyvenimo siaubo mišinį atšiauriuose postapokaliptinės Černobylio uždraustosios zonos kraštovaizdžiuose.

Šiuo metu „GSC Game World“ kuriamas žaidimas bus ketvirtoji „S.T.A.L.K.E.R.“ serijos dalis. Iš pradžių atskleistas po „S.T.A.L.L.K.E.R.: Call of Pripyat“ pasirodymo, 2012 m. projektas buvo atidėtas dėl bendrovės „GSC Game World“ likvidavimo.

Laimei, po šešerių metų kūrimas vėl buvo prikeltas, dabar žaidimui pritaikytas „Unreal Engine 5“ variklis. Iš pradžių planuota žaidimą išleisti 2021 m., tačiau dėl įvairių aplinkybių jis buvo atidėtas kelis kartus. Dabar kūrėjų studija patvirtino, atrodo, galutinę išleidimo datą: rugsėjo 5 d. Tikėkimės, kad tai paskutinis kartas, kai girdime apie atidėjimą.

6 Komentarai

  1. bugism parašė:

    Laukiu šito žaidimo, perėjau visus prieš tai išleistus, pradžioje piratiniuose diskuose (o gal ir ne) ,tada iš torentų ,tada pirkau steam, kad paremti kūrėją, tikiuosi tos atmosferos nes gimęs ir augęs dar sovietiniais laikais tai jaunystės nostalgija, bet idi nax.. ruskyj korabl. Tik deja nebus rusų kalbos, kas visiškai nesusija su huilo, kalba nekalta, ji šitame žaidime labai daug duoda atmosferos postsovietinės, kas yra žaidimo pagrindas. Nereikia bijoti savo istorijos ją reikia prisiminti ir nedaryti klaidų, protingas mokosi iš klaidų , durnas jas kartoja.

  2. bugism parašė:

    Anglų kalba šitame žaidime skamba kvailai.

  3. vycius9 parašė:

    Po kažkurio laiko torentuose atsiras ir ru vertimai, o gal net ir įgarsinimai. Kadangi šio žaidimo serija turi didelį populiarumą tai atsiras ir talentingų modmeikerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.