Paskelbta Diablo III išleidimo data

Ilgai gerbėjų lauktas Diablo pratesimas jau ne už kalnų. Šiandien kompanija Blizzard pranešė, kad naujasis Diablo III bus išleistas jau šių metų gegužės 15 dieną, praneša kompiuterinių žaidimų naujienų portalas gamezone.com.

Jau nuo šiandien fanai galės užsisakyti žaidimo kopiją kompanijos svetainėje. „Po ilgų metų kūrėjų darbo ir mėnesių paaukotų testavimui pagaliau esame pasiruošę. Atliekame paskutiniu darbus ir žadame visam pasauliui pristatyti puikų veiksmo RPG žaidimą jau gegužės 15 dieną“ – teigė Blizzard Entertainment vadovas Mike‘as Morhaime‘as. Naujojo Blizzard kūrinio kaina – 59,99 doleriai. Tiesa, ištikimiausi fanai galės rinktis Collectors rinkinį, kurio kaina – $99.99. Jį galima bus įsigyti tik platintojų parduotuvėse ir jame pirkėjai ras DVD laikmeną su pačiu žaidimu, du DVD diskus su medžiaga apie žaidimo kūrimą, CD su Diablo III garso takeliu, 208 puslapių „Art of Diablo III“ knygą ir 4GB talpos atmintinę, kurioje bus Diablo II ir Diablo II: Lord of Destruction diegimo failai. Taip pat perkant tokią pakuotę, žaidėjai gaus papildomo turinio pačiame Diablo III ir kituose Blizzard žaidimuose (World of Warcraft ir Starcraft II: Wings of Libery).

Gerbėjai, sekantys visas naujienas apie žaidimą, jau turbūt žino, kad žaidimas bus paleistas be PVP sistemos, nes ji „netenkino kompanijos lūkesčių“. Vietoje to, kad žaidimo išleidimas būtų atidėtas, PVP sistema bus įdiegta vėliau kaip nemokamas atnaujinimas.

12 Komentarai

  1. svedas parašė:

    Net keista jau 10 metų laukiam…

  2. Grybpjovys parašė:

    butu labai malonu kad po apacia visada butu linkas i straipsni iskur paimta info (viskas gerai, ir dabar, bet originali info visada patikimiau atrodo)

  3. ZigZag parašė:

    Tai, kad ir yra linkas į straipsnį. Pirmoje pastraipoje paskutinį žodį paspausk 🙂

  4. joncius parašė:

    Keista, aš jau beveik prieš pusantrų metų preorder padaręs… gal tikrai šikart išleis.. 😉

  5. powas parašė:

    jau cia bus sita data daba net Blizzard oficialiam pusalapy raso kad May 15 ir jau gali pre-order daryt digital kopija

  6. BuGeris parašė:

    Iškur žadat pirkt, iškur nusipirkot jau gal ?

  7. joncius parašė:

    Pirkau prieš 2010 gruodžio 10 d. preorder iš Play.com – kaina: 24,99 svaro

  8. Fostil parašė:

    http://www.plati.ru pirksim. Turetu but apie 30-40$ is ten.

  9. BuGeris parašė:

    O kaip su apribojimais plati ?

  10. Fostil parašė:

    Buna pas juos gi europines versijos ir rusiskos. Starcraft 2 kad ir paimk. 15$ rusiska ir europine 34$, tai panasiai ir su d3 bus.

  11. Kaspariokas parašė:

    Na pabandziau 🙂 po poros men pamatysim ar patikima 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.