„Philips” praneša apie „S-line” ir „V-line” serijų monitorius

„Philips” praneša, kad greitu metu pasirodys „S-line” ir „V-line” serijų monitoriai. Tai labiau į verslą ar nereiklius namų naudotojus nutaikyti modeliai su mažai blizgučių, bet patrauklia kaina. Pagrindinis jų akcentas akių tausojimo technologijos. Daugiau apie monitorius pranešime spaudai.

Užtikrinta kokybė už gerą kainą:
„Philips”„S-line” ir „V-line” serijų monitoriai

  • „S-line” serijos produktų plėtra verslui ir „V-line” – namų biurams: pagrindinės funkcijos ir solidus vaizdas
  • Full HD” raiška, IPS technologija ryškiam ir aiškiam vaizdui
  • Sveikatą tausojančios ir produktyvumą didinančios savybės:SoftBlue”, LowBlue” ir EasyRead” technologijos, reguliuojamo aukščio stovas
  • Puikus jungčių pasirinkimas, įskaitant HDMI, DisplayPort”, papildomą USB šakotuvą ir garsiakalbius

 

Amsterdamas, 2017 m. gegužės 18 d. MMD, lyderiaujanti technologijų bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, išplečia „S7-line” ir „V7-line” produktų serijas. Šių serijų produktai atkuria puikios kokybės vaizdą organizacijų ir namų biurų naudotojams, kurie ieško monitorių už gerą kainą verslo efektyvumui padidinti. V7 yra bazinė serija, siūlanti visas pagrindines funkcijas reikalingas produktyvumui, tuo tarpu S7 serijos monitoriai papildomai turi kai kurias aukščiausios klasės funkcijas. Visą S7 modelių seriją sudarys du variantų 21,5 colių ir keturis variantų 23,8 colių įstrižainės ekraną turintys monitoriai. Gausi V7 monitorių serija pasiūlys dar didesnį pasirinkimo spektrą: du variantus su 21,5 colių, trys variantus su 23,8 colių ir keturis variantus su 27 colių įstrižainės ekranais. Prie monitorių dirbantiems labai ilgai pagelbės į abi serijas įdiegtos akis tausojančios technologijos.

Kokybė, puikios savybės ir ilgaamžiškumas

Galingi ir lengvai valdomi „S7-line” ir „V7-line” serijų monitoriai siūlo tinkamą puikių charakteristikų, pagrindinių funkcijų ir įperkamumo derinį. Jie palengvina darbą prie ekranų, didina darbo produktyvumą ir yra finansiškai prieinami tiek naudotojams namų biuruose, tiek viešo bei privataus sektoriaus organizacijoms, nuo skambučių centrų iki mokyklų bei bibliotekų, viešų ir privačių įstaigų biurų.

Abi monitorių serijos pristato inovacijas, kurios tiktų ir aukštesnės klasės modeliams. Jau iš pirmo žvilgsnio šie monitoriai, o ypač S7 monitoriai, sudaro puikų įspūdį, siauresnis rėmelis ir stovas kuria švarų ir minimalistinį vaizdą, o taip pat užima mažiau vietos ant darbo stalo. Naujausi abiejų S7 ir V7 serijų modeliai yra berėmiai iš trijų pusių. Glotnus dizainas ne tik gerai atrodo, bet yra ypač vertingas naudojantis programomis, kurioms taikomi du vienas šalia kito sustatyti monitoriai, nes „jungtis” tarp ekranų beveik nepastebima, todėl kuria vieno didelio ekrano įspūdį, o tai leidžia geriau palyginti vaizdus ir didina produktyvumą. Abiejų serijų „Full HD” raiškos ir IPS technologijos plataus rodymo kampo panelės užtikrina aiškų ir ryškų vaizdą, net į ekraną žiūrint beveik iš šono. Monitoriaus padėtį galima reguliuoti naudotojų maksimaliam patogumui, „S7-line” serijos monitorių pagrindas leidžia tiksliai norimu kampu pakreipti, pasukti ekraną ir nustatyti stovo aukštį. Visi „V-line” serijos monitoriai turi pakreipimo galimybę.

Į naudotoją orientuotos funkcijos, skatinančios efektyvumą ir tausojančios sveikatą

„S7-line” ir „V7-line” serijų monitoriai yra sukurti intensyviam darbui, pasižymintys reikiamomis funkcijomis, kurios padeda naudotojams išlikti produktyviems tiek ilgai, kiek būtina. Kaip pastebėjo MMD bendrovės „Philips” monitorių produktų vadovas Europoje Artem Khomenko: „Šie monitoriai yra sukurti su išskirtinėmis funkcijomis, kurios užtikrina, kad ilgo žiūrėjimo į ekraną laikas taptų produktyvesnis”.

Dabar visi „S7-line” serijos monitoriai standartiškai pasižymi naujoviška „SoftBlue” LED technologija. Tyrimai parodė, kad LED ekranų skleidžiamos mėlynos šviesos bangos laikui bėgant gali paveikti regėjimą. Į monitoriaus techninę įrangą įdiegtos „SoftBlue” technologijos tikslas – su tuo kovoti. „SoftBlue” technologija sumažina žalingą mėlynos šviesos bangų poveikį, nepakenkdama spalvų ir vaizdo kokybei. „V7-line” serijos monitoriai pasižymi panašaus poveikio technologija – „LowBlue” su specialiu šviesos režimu. „LowBlue” šviesos režimas yra programinės įrangos sprendimas, sumažinantis kenksmingos LED mėlynos šviesos kiekį.

Kitos funkcijos, orientuotos į naudotojų akių komfortą, yra „EasyRead” (S7 ir V7 serijos) funkcija,kurianti ilgų dokumentų skaitymo, tarsi iš popieriaus lapo, potyrį, ir „SmartContrast” (S7 ir V7 serijos) funkcija, automatiškai reguliuojanti spalvas ir foninio apšvietimo intensyvumą pagal tai, kas yra rodoma ekrane (pavyzdžiui skaičiuoklių ir lentelių optimalūs nustatymai labai skiriasi nuo vaizdo įrašų peržiūros nustatymų).

Atsižvelgiant į verslo naudotojų poreikius, „S7-line” serijos monitoriuose yra įdiegtos papildomos funkcijos. Integruoti stereo garsiakalbiai užtikrina multimedijos potyrį su puikiu garsu vaizdo konferencijų metu, o „Flicker-Free” nemirgančio vaizdo technologija reguliuoja ryškumą ir sumažina mirgėjimą taip, kad būtų patogu žiūrėti.

Technines monitorių specifikacijas galite rasti čia: http://downloads.united.de/Philips/S7_V7/Data_sheets_Philips_V7_S7.zip

3 Komentarai

  1. Minde parašė:

    prisipazinsiu – neskaiciau, nes neradau parametru lenteles. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.