Pirmieji „PlayStation 4“ pardavimų skaičiai JAV itin teigiami

Po lapkričio 15 dieną įvykusio oficialaus „PlayStation 4“ starto JAV regione „Sony“ paskelbė, kad per pirmąsias 24 valandas buvo parduota 1 milijonas naujųjų konsolių. Tokie skaičiai parodo didelį rinkos susidomėjimą, o pirmieji pirkėjų atsiliepimai kalba apie pozityvią reakciją į produktą.

Išaušus šeštadienio rytui daugels JAV mažmeninkų jau nebeturėjo „PlayStation 4“ atsargų. Kompanija tiki, kad tokia pati pirkimų banga nuvilnįs ir po lapkričio 29 dienos, kuomet PS4 startuos Europoje ir Pietų Amerikoje. Dedamos didelės viltys, kad šios kartos produktui pavyks pagerinti pardavimų per tą patį laiko periodą apimtis lyginant su „PlayStation 3“. Iki kitų metų kovo pradžios „Sony“ planuose – 5 milijonų PS4 pardavimas, kuomet savo laikais per tą patį periodą buvo parduota 3,5 mln PS3 vienetų.

4 Komentarai

  1. GK parašė:

    cia tikiuos tu tik juokauji? nes jei 0.4% yra stipriai per daug,tai tau cia su galva kazkas blogai,o kur dar primesti kad jau dali tu "gedimu" galima paciam susitvarkyti,net isleista sony forume instrukcija.bet aisku,juk xbox su 50% rodd buvo kokybiskiau 😀

  2. PhaNtoM parašė:

    Persiprašau, daug nesidomėjau, tiesiog užklydau į amazon ir pamačiau daug skundų. 🙂

  3. GK parašė:

    zinoma,tas procentas dides.bet jus itraukit i pasvarstymus tai kad i konsole ieina belekiek produktu,tai cia nieko nematau blogo jei butu ir kokia 3-5% sugedusiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.