Pirmos detalės apie AMD X370 mikroschemų rinkinį

Pasirodė pirmos detalės apie entuziastams skirtą AMD X370 mikroschemų rinkinį. Kaip galėjome spėti, tokį mikroschemų rinkinį turinčios pagrindinės plokštės bus pritaikytos spartinimui ir leis naudotojui keisti įvairiausius sistemos nustatymus.

Prie spartinimo galimybių X370 turės ir daugiau duomenų pralaidumo – gausime dvi PCIe 3.0 X16 linijas vaizdo plokštėms. Pagrindinių plokščių gamintojai galės praplėsti PCIe linijų skaičių su papildomais lustais, bet taip, žinoma, pabranginant ir pačią motininę plokštę. Reikia paminėti, kad tik X370 mikroschemų rinkinį turinčios pagrindinės plokštės leis naudotis CF ar SLI technologijomis.

amd-x370-am4-b350-am4-a320-am4-a300-am4-chipsets

Jeigu tikitės spartinti „Zen“ procesorių – jums nebūtinai reikės X370 pagrindinės plokštės, nes tai gebės ir B350 mikroschemų rinkinys. Jis bus optimalus pasirinkimas, nes gausime bene visas reikalingas funkcijas tik mažiau PCIe linijų bei neteksime CF ar SLI palaikymo.

Kiek žinome, „Zen“ bus su atrakintu daugikliu, tad išskirtinė X370 pagrindinė plokštė bus reikalinga tik siekiant spartinimo aukštumų ar naudojant daugiau nei vieną grafikos adapterį. Norint tik šiek tiek pagreitinti savo procesorių turėtų užtekti ir B350 mikroschemų rinkinio, kuris bus kadaise leisto 970 mikroschemų rinkinio atitikmuo.

 amd-am4-chipset-features

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.