„Plextor“ pristatė itin greitus išorinius EX1 SSD kaupiklius

Rinka tiesiog lūžta nuo vidinių SSD kaupiklių pasiūlos, tačiau net ir daugelis didžiausių gamintojų neturi nė vieno išorinio tipo SSD kaupiklio. „Plextor“ nori išstoti iš šio gausaus rato vartotojui pasiūlydama nešiojamą EX1 SSD kaupiklį, kurio įspūdigi ne tik išmatavimai (101,2 x 31,6 x 8,7 mm), bet ir svoris – viso labo vos 30 gramų.

Apie šį produktą buvo žinoma dar šių metų „Computex“ parodoje, tačiau tik dabar apie EX1 galime papasakoti daugiau. Tai C tipo USB 3.1 (10 Gb/s) lizdą turintis įrenginys, galintis pasiekti 550 MB/s skaitymo ir 500 Mb/s rašymo greičius. Viduje integruotas „Marvell“ valdiklis, 15 nm TLC tipo „Toshiba“ atmintis ir papildomas „VIA VL716“ valdiklis, konvertuojantis SATA į USB.

„Plextor EX1“ pasižymi „plug and play“ ypatybe, todėl yra suderinamas iš esmės su visomis sistemomis, įskaitant „Mac, „Linux“, „Android“ ir, žnoma, „Windows“. Gamintojas šiam produktui taiko penkių metų trukmės garantinį aptarnavimą, ketindamas pasiūlyti rinktis iš 128, 256 ir 512 GB talpos EX1 mažylių.

plextorex1withcoin

3 Komentarai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.