„Plextor“ pristatė PCI-E sąsają naudojantį M6e SSD kaupiklį

Už Atlanto vykstančioje CES 2014 parodoje „Plextor“ nutarė pademonstruoti ir tuo pačiu oficialiai anonsuoti SATA III 6 Gbps barjerą pralaužiantį M6e SSD kaupiklį. PCI-Express sąsają naudojantis naujos kartos SSD kaupiklis siūlo didesnę nei 550 MB/s linijinę skaitymo/rašymo spartą ir dar nematytus krovimosi laikus.

PCI-Express x2 2.0 sąsajos, 19 nm „Toshiba“ NAND atmintis, serverinio lygio „Marvell 88SS9183“ valdiklis ir nuosavas patobulintas programinis kodas M6e kaupikliui leidžia išvystyti 770/625 MB/s linijinę skaitymo/rašymo spartą, o IOPS sparta atitinkamai siekia 105 000 ir 100 000.

Plextor M6e palaiko AHCI, todėl nereikalingos jokios papildomos trečių šalių tvarkyklės. SSD kaupiklis yra suderinamas su senesnės kartos BIOS, o UEFI terpėje siūlo UEFI krovimosi režimą (UEFI boot mode), kuris dar labiau pagreitina patekimą į operacinę sistemą.

Kaip įprasta, „Plextor“ savo sparčiausiems produktams teikia 5 metų garantinį laikotarpį ir aukščiausią kokybę kontrolę. M6e taps prieinamu dar šį mėnesį 128, 256 ir 512 GB modeliais.

7 Komentarai

  1. daimonass parašė:

    Speju ir kaina bus neprasta

  2. daniukas21 parašė:

    atrodo toks paparastas irenginukas, mazai komponnetu, bet kainele paprasta nebus

  3. PhaNtoM parašė:

    Na, atrodo lyg ir šauniai, tik, tikiuosi jie ne tokios išvaizdos jį paleis į prekybą..? Nes dalį klientų tikrai gali atbaidyti… Kurgi visokie prašmatnūs aliuminio dangteliai ir gražiausi užrašai? Kaip windowed korpusų savininkai galės kažkuo pasigirti, kai po jų gražuole vga puikuosis šrekas? 😀
    Čia aišku ironizuoju, bet šiek tiek tiesos manau irgi yra. 🙂

  4. jonas parašė:

    @PhaNtoM
    +1 🙂

  5. BC00 parašė:

    Jei palieka tokią išvaizdą dėl apčiuopiamai sumažintos kainos – užskaitau:)

  6. PhaNtoM parašė:

    Na, galbūt tokiu atveju ir užskaitysim, bet vis vien, vėliau paleis kokį M6e(Xtreme), kur padangstys viską gražiai ir užsuks greičius iki ~1GB/s 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.