Pradėjo veikti bandomoji „Valve Steam“ parduotuvės versija, skirta „Linux“ OS

Mes tik praėjusią savaitę rašėme apie tai, jog kompanija „Valve“, kuriai priklauso didžiausia kompiuterinių žaidimų parduotuvių vardu „Steam“, ruošia jos atitikmenį „Linux“ operacinei sistemai, o jau nuo vakar užsiregistravę iš anksto gali išbandyti bandomąją versiją.

Kaip pranešė „Valve“, per labai trumpą laiką užsiregistravo net 60 tūkstančių „Linux“ operacinę sistemą naudojančių testuotojų, kurie panoro išbandyti bandomąją „Steam“ versiją. Pranešime spaudai kompanija visgi nenurodė, kiek gi žaidėjų iš tikrųjų gavo priėjimą prie bandomosios parduotuvės versijos.

Šiuo metu bandomoji „Steam“ versija, skirta Linux operacinei sistemai, bandoma uždarai ir laimingieji žaidėjai gali išbandyti „Team Fortress 2“ bei kelis kitus žaidimus. „Valve“ ir vėlgi pašykštėjo informacijos bei nepranešė, kokie gi tie kiti žaidimai yra prieinami testuotojams.

„Kai tik mūsų komanda, kuri dirba prie produkto, pamatys, jog jis veikia stabiliai ir greitai, „Steam“ skirtas „Linux“ OS taps prieinama visiems „Steam“ vartotojams.“, – pranešime spaudai rašo „Valve“. „nVidia“, tuo tarpu, pristatė naujas tvarkyles „Linux“ operacinėms sistemoms.


Šaltiniai:

Valve Steam

TechReport

nVidia

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.