Prezentacinės „Radeon RX Vega“ nuotraukos

Paviešintos prezentacinės oficialios „Radeon RX Vega“ nuotraukos. Nedaugžodžiausime viską patys pamatysite jose. Norime tik pasakyti, kad „RX Vega“ gamykliškai turi dvi 8 kontaktų maitinimo jungtis, tad teoriškai maksimalų 375 W TDP. Pilkos spalvos „Vega“ yra „Limited Edition“.

15 Komentarai

    • ZeroFM parašė:

      Tiek hype dėl nieko … Suprastau jei būtų koks stebuklas kaip Ryzen o čia …

      • kernel_panikuoja parašė:

        Kad Ryzen nera stebuklas, o tik geras price/value dalyje workload’u. Tas pats gali buti ir su Vega, jeigu kaina bus atitinkama…

        Siaip, man, kaip Linux user’iui, NVIDIA kortos nelabai dekingos pasidare, nes dabar is esmes neveikia su nauju Wayland protokolu, kuris sudarys GUI pagrinda. Be to, su NVIDIA linux’e pasitaiko visokiu tearing’u ir kitu nesamoniu, nes driver’is visiskai uzdaras. Lieka likti arba su Intel GPU, arba su AMD GPU, zodziu reikia normaliu atviro kodo driver’iu. Tai man asmeniskai Vega aktualus, kaip produktas.

        • ZeroFM parašė:

          Kaip tai ne stebuklas ? 1800X eina praktiškai 1:1 su 5960X/6900K už 2x mažiau $ .
          Gaminge tai išvis sudirbo intel-į … Jei turi 1080/(ti) ir loši 1080p norėdamas paskutinius FPS išspaust tai intel bet jei žemiau gtx 1080 tai TIK Ryzen .
          Aš pasirinkau 7700K nes išleidžia gan įdomių/užkabinančių early access games ir jie būna ant tiek kreivai ,,optimizuoti“ kad imk ir daužyk galva į siena

          • kernel_panikuoja parašė:

            Nesigincysiu as del „stebuklu“ 🙂 Man tai ne stebuklas, o geresnis price/value multitasking’e/multithreading’e. Ir kolkas, nes neaisku kas bus po „coffee lake“ isleidimo – Intel gali prisivyti sia prasme. Ryzen yra tiesiog konkurencingas geras produktas su savais tradeoff’ais.

            Zaidimuose Intel’io jis nesudirbo tai tikrai. Butent tik zaidimuose, o ne mix load’e. R5 1600 vienintelis, kuris greitesnis (cia ir tai gincytinai) pagal kaina (ir tai tik naujuose title’uose). Visi kiti pagal kaina atsilieka. Nors man tai neesme – as ne gamer’is.

            Optimizuoti ar ne, 7700K siai dienai pagal kaina geriausia CPU zaidimams, jeigu kalba eina TIK apie zaidimus.

        • Minde parašė:

          bet jei tinka Intel GPU, tai turi sueiti ir 440 radeonas. Nebent norisi ka pazaisti. Jei darbui, tai seniai ka turetum susimetes

          • kernel_panikuoja parašė:

            Kartais pazaidziu (megejiskai) koki nors Linux-native zaidima. Anksciau nereikejo nieko galingo, nes Linux turejo tik keleta senu crappy game’u, kuriuos veze bet kas su Intel HD. Dabar, kai Linux turi steam klienta ir keleta AAA port’u, prireikia ir GPU normalaus. Kolkas man uztenka ir turimos sistemos, bet ateityje panasu, kad gali tekti migruoti prie AMD GPU, jeigu ir toliau bus buvusiu AAA portu, kaip kad Metro 2033 ar Deus Ex Mankind Divided…

  1. Minde parašė:

    idiomu, kokio PSU reikia, jei CPU 200 watu plus kite pribubasai. 600W tai niekaip jau. 650 irgi per mazai. Kai pirkau 1050W visi kalbejo, kad smarkiai overkill, bet ziuriu pats tas touj bus.

  2. Povilas parašė:

    Paemus apskritai, tai pagal sparta, kosminis TDP, is kur toks?? stock ausinimu turetu but gana karsta, is to iseina kad ir „triuksmaut“ gali.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.