„Quantum Break“ bus pardavinėjamas tik „Windows“ parduotuvėje

Penktadienį paaiškėjo, kad „Quantum Break“ bus pasiūlytas ir asmeninių kompiuterių platformai nuo pat pirmos išleidimo dienos. Tuo pačiu sužinojome, kad tai bus pirmas vien DirectX 12 palaikantis žaidimas, o norint pamatyti jį visu gražumu reiks labai galingo kompiuterio.

Dabar dozė blogų žinių, „Quantum Break“ bus galima įsigyti tik „Windows“ parduotuvėje, o tai reiškia kai kuriuos nepatogumus. „Windows“ parduotuvėje siūlomi žaidimai dažniausiai nepalaiko SLI ar CF technologijų, nuolatos būna įjungtas Vsync, o taip pat neveikia kadrų skaičiavimo programėlės bei susiduriama su kitais nepatogumais.

Pasak Aaron Greenberg „Quantum Break“ žaidimo versija skirta asmeniniams kompiuteriams netūrėjo pasirodyti tuo pačiu metu kaip ir „Xbox One“ skirta versija. Bet po trumpo testavimo tapo aišku, kad žaidimas „Windows 10“ aplinkoje veikia gerai ir papildomo darbo optimizacijoms reikės mažai, kas leis abi žaidimo versijas išleisti vienu metu. Tuo pačiu buvo pranešta, kad žaidimą galėsime įsigyti tik „Windows“ parduotuvėje.

„Quantum Break“ išleidimas numatytas balandžio 5 dieną, jis bus skirtas asmeniniams kompiuteriams bei „Xbox One“ konsolėms.

6 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Įdomu kaip jiems pavyks ta parduotuvė, gal atsiras konkurentas Steam. 🙂

  2. vacoum parašė:

    tikiuosi kas is principo nulaus kad veiktu su drtx 11

  3. Stipena parašė:

    Nepavyks jiems ta parduotuvė. Jau dabar žlugęs reikalas, update’ai vėluoja lyginant su Steam. Jau steam nėra patogi parduotuvė, Windows Store išvis toli. Exclusive Fullscreen nebuvimas išvis atbaido, todėl neveikia jokios injection programėlės kaip SweetFX, fraps, MSI Afterburner. Shadowplay veikia tik tada kai žaidimas yra windowed režime ir yra filmuojamas desktop. Pasisekė, spėjau nusipirkti iš Ukrainos regiono Tomb Raider naująjį už 8,85€. O tie kas pirko už 60€ gailisi ir jaučiasi apgauti.

  4. Mekis parašė:

    Tai paprasciausiai niekas jo nezais.

  5. ziogzzz parašė:

    Stipena, per koki saita taip pigiai Tomb Rider pirkai? Nes as steam 45 eur mokejau…

  6. Katonas parašė:

    Buvo hackas, gal ir tebėra, nusistatai zona į Ukrainos ir perki per windows parduotuvę.

    http://wccftech.com/rise-tomb-raider-9-windows-store/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.