„Radeon RX 470“ – rugpjūčio 4d., RX 460 teks laukti dar ilgiau

AMD kaip visada slapukauja ir oficialiai nepraneša, kada sulauksime „Radeon RX 470“ ir „Radeon RX 460“ vaizdo plokščių. Toks slėpynių žaidimas gan erzina, bet tikriausiai nei pati AMD nėra galutinai įsitikinusi kada kitos „Polaris“ vaizdo plokštės bus paruoštos prekybai.

Pagal nutekintą „Polaris“ šeimos vaizdo plokščių išleidimo planą „Radeon RX 470“ pristatymo sulauksime rugpjūčio 4 dieną, o RX 460 turėtų pasirodyti keliomis dienoms anksčiau – liepos 28 d. Bet pasak „VideoCardz“ šaltinių, mažiausią „Polaris 11“ lustą turinčios RX 460 pristatymas buvo kiek stumteltas ir vaizdo plokštė pasirodys kažkada po RX 470 išleidimo.

„Radeon RX 470“ bus siūloma su dviejų tipu atminties buferiu: 4 GB ir 8 GB. RX 460 atveju bus siūlomos vaizdo plokštės turinčios 2 GB ar 4 GB atminties. Verta paminėti, kad referencinio dizaino RX 470 turės 4 GB, o RX 460 – 2 GB.

AMD-Radeon-RX-470-RX-460-launch-dates

16 Komentarai

  1. valkyrija parašė:

    Kilobaite dabar nukele RX460 data i 08.11, pries keleta dienu teko matyt kazkokiam facebook , berods is Azijos , kad RX460 parduotuvese bus 07.28 , bet dabar nebeina jo rast… Jau pradeda pabost laukt 460 ir 470 , noretusi paimt 470 arba kokia is Nvidios (kokia 1050TI , jei tik tokia zada isleist 😀 ).

  2. Mindaugas Klumbis parašė:

    Išleis ir GTX 1050 Ti su laiku, gal ja taps GP106 3GB versija su kiek apkarpytu chipu. Bet jei žiūrėti kokios Nvidia vaizdo plokščių kainos (pas mus) pigiai jos tikėtis neverta. Bet kas iš to, kad RX 480 ir pigiau, bet kad pirkti nėra Lietuvoj, nors Europoj pilna 🙂

  3. DasMachine parašė:

    Kad ir toj europoj nera, net amerikoj deficitas.

  4. Stipena parašė:

    Aš dabar stipriai pradėjau abejoti ar beverta pirkti RX480, nes dar net nepasirodė partnerių sprendimai rinkoje. Taipogi nepasirodė ir HTC Vive parduotuvėse ir neaišku net kada pasirodys… Gal tiesiog iškart laukti Vegos, susitaupys vienas kitas euras. Tik tiek kad po 1440p moniko įsigyjimo, Doom sėdi kompe nežaidžiamas nes GTX 960 4G nepakanka sulčių kad būtų galima mėgautis žaidimu. O ne už kalnų laukia ir Escape From Tarkov. Daugiau kažkokių rimtesnių žaidimų ir nežaidžiu. To be or not to be :/

  5. DasMachine parašė:

    Lietuvoje su HTC Vive neaisku kaip bus, gal prekybininkai galvoja, kad cia perdaug biedni tokiam produktui. Uzsienyje senai pasirodes ir jau 1-2 savaites kaip laikosi pilni sandeliai nes visi kas norejo nusipirko. Dabar galima laukt nebent akciju bangos.

    • Stipena parašė:

      Mano žiniom tik kelios retail parduotuvės teturi HTC Vive. Gal kuri nors iš jų siunčia į Lietuvą? Na o dėl gąsdinančios kainos tai tikrai nemanau jog čia tas rodiklis dėl kurio nėra Lietuvoje. Visgi pati berods Avitela reklamavo turus lietuvoj kada bus galima pasižvalgyti su HTC Vive, bet pardavimui jų neturi, tai šuo pakastas ne tame manau. Ir tik nesenai HTC Vive pradėjo preorderius išsiuntinėti be eilės t.y. 1-3 dienų bėgyje nuo užsakymo.

      • vacoum parašė:

        reiktu pasiziureti review HTC Vive vs Oculus R.

        • vacoum parašė:

          pasiziurejau… bet normaliu review dar neradau (nedaug dar tam laiko skyriau).

          • Stipena parašė:

            Yra normalių review. Asmeniškai mano daržinėje viskas nuspresta. HTC Vive pirkimas nepaisant to jog Oculus lengvesnis, gražiau atkuria pixelius bei kiek turi kiek geresnius motion kontrolerius, nors jie dar neišėję. Viską atbaido DRM bei judesio laisvės apribojimai.

            • vacoum parašė:

              as irgi uz THC Vive. Po mano ispudziu, virtualaii realybei (bent dabar) reikia maksimumo. Ir net labai noreciau, kad butu koks besisukantis kreslas, kad smegenys pajustu judesi.

      • vacoum parašė:

        cia dar pasidalinsiu mintimis.

        Kai nagrinejausi zaidimus per kelis monitorius, pastebejau, kaid kai kuriuose zaidimuose islauzdavo vaizda (islinkdavo vaizdas). Su nauja nvidia karta per pristatyma buvo pamineta, kad sutvarkytas sitas islauzimas. Kilo ideja, kad ji sutvarke grynai del V.R. Tik vistiek, sukant vaizda V.R erdveje vietomis vazdas persipiesia netvarkingai. Itariu kalti vaizdo apdorojimo driveriai. Tas sumirgejimas minimalus, ir jis buna vietomis, tik kadangi tai Virtuali Realybe, smegenys tuos bangavimus jautriai priima. Ir cia tikrai ne galvos sukimo detektoriaus brokas. Mano nuostabai, jis labai jautriai reaguoja ir lago nesijaucia.

        Bendri ispudziai, kad yra daug kur tobuleti. Ir klausimas, ar dabar verta investuoti klausimus i sia pramoga.

        Testuota su OculusR.

  6. DasMachine parašė:

    Lietuvoje maciau tik skelbiu.lt, viename skelbime nurodomas adresas http://www.v-rshop.com/

    Is uzsienio visada galima susiorganizuot parsiuntima. Keletas is daugelio variantu:
    https://geizhals.de/htc-vive-99hahz017-00-99hahz025-00-99hahz026-00-a1239184.html?plz=&t=v&va=b&vl=pl&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&v=e#filterform
    Atskiru pervezimu firmeliu net neminesiu, ju galima susirast google.com. Retaileriu pasirinkimas padideja ir siuntimo kaina galimai sumazeja.

    Pora variantu UK rinkoje:
    https://www.scan.co.uk/products/nda-htc-vive-virtual-reality-system-headset-2-wireless-controllers-movement-sensors
    https://www.overclockers.co.uk/htc-vive-vr-headset-uk-vr-000-hc.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.