„Rockstar Launcher“ neveikė dėl „GTA Trilogy Definitive Edition“

„Rockstar“ išleidus „GTA Trilogy Definitive Edition“ susidūrė su didelėmis savo launcher‘io problemomis. Jos buvo tokios didelės, kad beveik parą niekas negalėjo naudoti šio žaidimų paleidėjo, o tai palietė ir GTA V bei „Red Dead Redemption 2“ žaidėjus. „Rockstar“ iš pradžių bandė paaiškinti, kad ši problema yra dėl serverio priežiūros, o paslaugos grįš kai tai bus baigta. Lyg tai būtų įmanoma, kad išleidus žaidimą specialiai sustabdomas launcher‘io veikimas, nes atliekama priežiūra.

Po beveik paros kompanija pranešė, kad jų launcher‘is vėl veikia, bet „GTA Trilogy Definitive Edition“ žaidimo žaisti nebus galima pirkti ar žaisti net tiems, kurie jau turi nusipirkę. Kaip paaiškėjo, žaidimuose buvo palikti failai, kurie tiesiog sugadino „Rockstar“ launcher‘į. Lapkričio 14 dieną „Rockstar“ išplatino dar vieną pranešimą ir „GTA Trilogy Definitive Edition“ jau vėl buvo galima pirkti ir žaisti naudojant launcher‘į.

Dėl šios situacijos žmonės išliejo daug pasipiktinimo, nes „Rockstar“ labai prastai išleido „GTA Trilogy Definitive Edition“ žaidimus ir tai iššaukė daug problemų. Jei žaidimas būtų pardavinėjamas „Steam“ ar „Epic Games“ parduotuvėse tokių problemų nebūtų nutikę. Be to, atnaujinti žaidimai yra tikrai prasti ir vietoj jų pirkimo geriau žaisti senus su modais. „Rockstar“ ne patys dirbo prie žaidimų atnaujinimo ir rezultatas yra tikrai prastas, todėl rekomenduojama jų vengti.

4 Komentarai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.