RTX 2080 iš anksto už maždaug 700 € bus galima užsisakyti jau šį pirmadienį

Laukti liko visai nedaug, nes jau pirmadienį „nVidia“ turi atskleisti RTX 2080 vaizdo plokštes, gali būti, kad kartu bus anonsuoti ir RTX 2080 Ti grafikos akseleratoriai, o tai būtų neregėta „nVidia“ taktika.

Nors naujos vaizdo plokštės bus atskleistos pirmadienį, bet jų apžvalgų dar teks palūkėti, nes tik renginio metu apžvalgininkams bus išdalinti testavimo pavyzdžiai. Kada sulauksime apžvalgų dabar nepranešama.

Pirmadienį anonsuotas RTX 2080 vaizdo plokštes tą pačią dieną bus galima užsisakyti iš anksto. Tai turėtų būti tik „Founders Edition“ modeliai, kurie neturi pačio geriausio aušinimo, tad patariama susilaikyti iki tol, kol parduotuvėse atsiras partnerių patobulintos vaizdo plokštės. Pasak „NordicHardware“, RTX 2080 kaina turi būti tarp 7000-8000 švediškų kronų, tai būtų 665-760 €.

 

9 Komentarai

  1. pasimetes parašė:

    Dar mėnesį laukti normalių 😀

  2. Strelok parašė:

    vel gt..rtx kainuos virs 1k? idomu kiek laiko tokios kainos issilaikys be mineriu demand. Koki menesiuka ar du. Aisku Ifeelyou pirmai progai pagriebs kad galetu benchmarkais pasigirti ir likusi menesi ant ryziu gyvens

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Nepergyvenk, ant ryžiu jis tikrai negyvens.

    • newdiamond parašė:

      jam patinka pries kitus parodyt, nes zino kad kiti ryzius valgo…

      O siaip tai korta uz 1K, ivertinant kad dabar valytojos perkasi uz tiek telefonus…tai normali kaina 😀

      • Gnytasis parašė:

        Butent 😀

      • Strelok parašė:

        Dar neteko matyti valytojos su iphone X. Bet pasto darbuotojai tai gal jau po kokius 5-6 susirinke, nes pastoviai dingsta pakeliui prekes stebuklingai.

      • IFeelYou parašė:

        Nea, man nėra ką rodytis, aš žmonių pinigais nematuoju 🙂 Man visiškai vienodai pas ką koks telefonas ar kiek jis uždirba. Skaičiuot kitų pinigus yra varguolio pirmas požymis. O rodytis pinigais yra pirmas netyčia praturtėjusio varguolio požymis.
        Juolab kad nei CPU nei VGA, nei telefonas nėra kažkoks turtingumo rodymas. Jie palygint su mašina ar nekilnojamu turtu nekainuoja nieko. Kiekvienas studentas kažkiek pataupęs gali nusipirkt gerus komponentus jeigu neturi šeimos. Arba lizingu pasiimt.
        PC man yra darbo priemonė bei hobis, todėl pinigų ant šitų dalykų netaupau. Kaip ir ant telefono.

        • Strelok parašė:

          Doras medikas… dieing species priklausai tikrai. As nieko pries tave neturiu, tik kartais smagu patrolinti. Taip, CPU Ir GPU santikinai yra pigus dalykai. Nu nebent kokia ferma turi su 10 000 ju. O del pinigu ir zmoniu, tai jeigu viskas saziningai uzdirbta ir mokesciai sumoketi as niekada nieko neturejau, bet aisku visokie kevisai ir arsauskai yra…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.