RTX 3080 Ti išleidimas birželio 3 d., RTX 3070 Ti – birželio 10 d.

Jau kuris laikas aišku, kad NVIDIA RTX 3080 Ti ir RTX 3070 Ti atskleidimas bus gegužės 31 dieną. Tai bus specialus „Computex“ internetinis NVIDIA pranešimas. Dabar paaiškėjo kokia bus tolimesnė šių naujų vaizdo plokščių išleidimo seka.

RTX 3080 Ti apžvalgos pasirodys birželio 2 dieną, o realus išleidimas įvyks diena vėliau (birželio 3 d.). RTX 3070 Ti apžvalgos bus skelbiamos birželio 9 dieną, o prekyba prasidės birželio 10 d. Atskiros apžvalgų skelbimo ir prekybos starto datos pasirinktos specialiai. Taip norima pirkėjams pirma leisti susipažinti su naujais produktais, o diena vėliau galima pabandyti nusipirkti naują vaizdo plokštę. Iš tiesų naivu tikėtis, kad šių vaizdo plokščių pasiūla bus didelė ir RTX 3080 Ti ar RTX 3070 Ti išleidimo dieną galės įsigyti tik keli laimingieji. Dar iki šiol nežinome kokios bus šių vaizdo plokščių rekomenduojamos kainos, bet parduotuvėse jos bus tikrai didesnės nei nustatys NVIDIA.

1 Komentaras

  1. Lagsters parašė:

    jau geriau tegul neišleidžia naujų vaizdo plokščių vistiek nebus įmanoma normalia kaina rast, ar išvis tikėtis, kad nusipirksi 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.