RTX 40 serijos TGP nešiojamų kompiuterių segmente beveik neaugs

NVIDIA RTX 40 serijos vaizdo plokščių skirtų nešiojamiems kompiuteriams TGP reitingai bus beveik tokie patys kaip ir dabartinės kartos. Pasak Kopite7kimi, flagmanas su AD103 lustu mobiliame pavidale turės 175 W TGP reitingą kaip ir dabartinio GA103 lusto mobili grafikos korta. Įdomu tai, kad toks pat maksimalus TGP būtų taikomas ir AD104 grafikos procesoriui, o tai iš tikrųjų būtų 10 W daugiau, palyginti su GA104 modeliais.

Gandų skleidėjas taip pat teigia, kad staliniams kompiuteriams skirto AD102 GPU galios riba yra 800 W. Tačiau verta paminėti, kad jis pats anksčiau teigė, jog NVIDIA bando modelius su 900 W galia. Šiuos gandus apie maksimalų TGP reitingu reikia vertinti atsargiai, nes jie labai nepastovūs ir jau buvo ne kartą pakeisti. Kopite7kimi taip pat pateikia ir kitų AD lustų maksimalius TGP reitingus stalinių kompiuterių segmentui. Daugelis jų yra net 100 W ar daugiau didesni už esamų GA lustų, bet dar neaišku po kokių RTX vardu slėpsis kiekvienas AD lustas. Tad tai nebūtinai reiškia, kad AD106 varys RTX 4060 ir turės 260 W TGP.

1 Komentaras

  1. StrelokRTX parašė:

    Aš nelabai matau kaip galėtų daugiau imti, kai baterija yra limituota ties 100 Wh, dėl lėktuvų kelionių. Praktiškai vos spėsi įjungti ir jau 50% baterijos nebebus 😀 Čia panašiai kaip su dronais, kai ant lithium Ion baterijų skraidymo trukmė 30min. Be talpesnių ar lengvesnių baterijų, neįmanoma apeiti to.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.