Rudeninis automobilinių vaizdo registratorių pasiūlymas

Per pastaruosius keletą metų stipriai išpopuliarėjo automobiliniai vaizdo registratoriai, kurie tikrai gali padėti ginčytinose situacijose. Didmiesčiuose, kur eismas yra labai intensyvus ir nenuspėjamas, tai yra būtinybė kiekvienam vairuotojui. O kas šauniausia, normalūs vaizdo registratoriai dabar nebėra itin brangūs.

Mūsų dar vieni draugai iš Kinijos „Tomtop“ šiuo metu kaip tik siūlo kokybiškus „PAPAGO“ vaizdo registratorius geromis kainomis. Produktų gamoje rasime įprastų registratorių, kurie tvirtinasi ant stiklo ar veidrodėlio, o taip pat registratorių, kurie yra veidrodėlio pakaitalas. Dar viena šių „PAPAGO“ registratorių savybė yra sergėjimo režimas. Jei įjungiama ši funkcija, filmavimo zonoje kam nors sujudėjus prasideda vaizdo įrašymas. Aprėpties lauke statiniam vaizdui esant ilgiau nei 60 sekundžių, įrašymas nutraukiamas.

Nors „Tomtop“ registratorius siūlo su nuolaida, du iš jų yra su papildomu nuolaidos kodu. Pirmasis „PAPAGO GoSafe388“ su nuolaidos kodu „ASDFG12“ pardavinėjamas už 47 JAV dolerius. Registratorius vaizdą įrašinėja Full HD raiška ir aprėpia net 142 laipsnių kampą, o viską galima peržiūrėti 2 colių ekrane. Gana įdomi šio registratoriaus funkcija yra įspėjimas apie greičio ženklus. Kaip ir dauguma tokių prietaisų, vaizdas bus įrašinėjamas į kilpą, tad nereikės rūpintis kortelės talpa. Kitas modelis už gerą kainą yra „PAPAGO GoSafe200“. Su nuolaidos kodu „ASDFG12“ jis kainuoja 58 JAV dolerius. Prietaisas gali pasigirti ištraukiamu dviejų colių ekranu, o vaizdą įrašinėja 1080p raiška 130 laipsnių kampu. Registratorius turi budėjimo režimą ir gali įsijungti pajutęs smūgį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.