„Ryzen“ spartos skaidrės iš „Ryzen Tech Day“

Dar vis domina kokia „Ryzen“ sparta „Cinebench“ teste? Tai štai prašom pora skaidrių iš „Ryzen Tech Day“, kur galime pamatyti „Ryzen 7 1800X“ ir „Ryzen 7 1700X“ rezultatus „Cinebench“ teste.

O pateikta sparta labai panaši į tą kurią matėme prieš tai („Ryzen 7 1700X“ atveju). AMD „Ryzen 1800X“ flagmanas atrodo puikiai. Viso procesoriaus skaičiavimuose lenkia „Core i7-6900K“ 9 %, o matuojant vieno branduolio spartą „Cinebench“ teste ji yra lygi, po 162 cb.

17 Komentarai

  1. enerasu parašė:

    Ryzen isgelbes pasauli nuo Intel idiotisku kainu 😀 ; jei visa tai tiesa- tai labai idomu koks intel atsakas. i7 7700 uz 200 euru ???

  2. Maariux parašė:

    8 serija su storesne pcb, 9 serija su tvarkinga pasta. Na dar nepamirškim grietinėlės uždėti – +100Mhz prie senesnes kartos.

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Neturiu jau šiandien laiko rašyt. Taigi preorderiai jau šiandien, bet į rankas Ryzen kris tik kovo 2 dieną.

    Lisa išleidžia Ryzen

    https://www.youtube.com/watch?v=1v44wWAOHn8

  4. Povilas parašė:

    bet kokia nauda is XFR.. ar negali tai reiksti kad ryzen cpu visai nepasiduos spartinimui?

  5. koloniukas parašė:

    Nu Jeigu dar spartinsis gerai, tai 1700X bus topinis cpu, kam pirkti 1800X kai paspartinęs 1700X turėsi tą patį 🙂 6900K sparta už beveik tris kartus mažesnę kainą.

  6. Povilas parašė:

    Arba 1700 ir nesukt galvos. Siaip manes spartinimas nedomina, domintu labiau 1200x/1400x cpu. dar idomumas kaip su 1600X isleidimu, testai nutekejo, bet pristatyme jo nebuvo, ar imanoma isvyst 1600X 28d. diena apzvalgose? paziurejus skituma tarp 1700 ir 1700X pagal energijos suvartojima ir daznius, sprendziu kad ryzen praktiskai nesispartins, arba labai labai minimaliai, nebent stipriai pakelus itampa. Bet vistiek dziugu kad i rinka sugrizo AMD cpu.

  7. KiNi parašė:

    kaip ten bebūtų, labai dideli lūkesčiai ir viltys sudėtos į pasirodysiančius AMD produktus. Ir ne tik apie CPU kalba.
    Atkreipkit dėmesį kiek per metus pabrango ši akcija
    https://finance.yahoo.com/quote/AMD?p=AMD

    • Maariux parašė:

      Metų pradžioje, kai dar buvo 2+ $/akcija galvojau kažkiek akcijų nusipirkti, bet kaip visada mūsų Lietuvėlės mokesčiai ir sistema kreivoka. Viduje ir Baltijos biržose galima prekiauti, bet kas už Atlanto- daugiau reikalų eiliniam piliečiui. Taip ir liko užmirštas reikalas.
      Mano manymu čia dar ne akcijų viršūnė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.