„Samsung“ oficialiai atsiprašė dėl „Note 7“ fiasko

„Samsung“ visais įmanomais būdais bando atgauti klientų pasitikėjimą ir dėl to išplatino viešą atsiprašymą, norėdami kuo labiau užglaistyti „Note 7“ skandalą. Toks atsiprašymas buvo patalpintas ne tik jų pačių tinklapyje-bloge, bet ir keliuose JAV dienraščiuose užėmė visą puslapį.

Kompanija apgailestauja, kad situacija su „Note 7“ susiklostė taip, kad telefonų pirkėjai turėjo patirti daug nepatogumų, todėl labai vertina visų kantrybę šiame nemaloniame procese. „Samsung“ teigia, kad jie imasi visų įmanomų veiksmų, kad būtų nustatyta tiksli „Note 7“ baterijų užsiliepsnojimo problema, tam net pasitelkiamos nepriklausomos kompanijos.

„Samsung“ atskleidė, kad Europoje „Note 7“ pardavimai nebuvo tokie dideli kaip JAV, todėl senajame žemyne buvo mažai ir užsiliepsnojusių telefonų.

Kompanija labai gailisi, kad negalėjo išpildyti klientų lūkesčių ir atitikti savo išsikeltų standartų. „Samsung“ tikisi, kad klausydami savo klientų ir darydami tai ko jie nori galės atgauti jų pasitikėjimą.

note7

„Samsung“ atviras atsiprašymo laiškas:

To our valued customers,

At Samsung, we innovate to deliver breakthrough technologies that enrich people’s lives. An important tenet of our mission is to offer best-in-class safety and quality. Recently, we fell short on this promise.

Because we had not gone on general sale in Europe with the Note7, there were a small number of affected customers here. For those customers who received the device during the pre-order phase, we recognize that we have not lived up to your expectations, or our own high standards. For this we are truly sorry.

We take seriously our responsibility to address concerns about safety and quality. In collaboration with government agencies and industry partners around the world, we are taking proactive steps to do better. Here is an update of our actions.

As you have heard – or experienced personally – we have stopped production of the Galaxy Note7. We are working swiftly to ensure every Note7 device is safely returned. For those directly affected, we appreciate your patience throughout the replacement process.

Samsung is fully committed to identifying and addressing the source of the Note7’s battery issue. We have already initiated investigations with independent third party experts to carefully revisit every aspect of the device, including the battery, hardware and software, and manufacturing processes. Once available, we will transparently share our findings.

Samsung has a long heritage of innovation and we have shown that we can and will learn from our mistakes. While we are always looking to innovate and create the next generation of great consumer technology, safety will remain our top priority. We will invest to better serve your needs through enhanced customer care and quality assurance.

On behalf of all our employees across Europe, we are truly sorry, and grateful for your ongoing support. We will listen to you, learn from this and act in a way that allows us to win back your trust.

Sincerely,

YH Eom
President and CEO – Samsung Electronics Europe

17 Komentarai

  1. Minde parašė:

    net oro uostuose buvo atskiros instrukcijos tiems, kas turejo Samsung Galaxy Note 😀

  2. newdiamond parašė:

    tai oro uostose ir yra ziauriai aktualu…gi niekas negali sukontroliuoti koki telefona vezasi…cia speju jau Samsung spaude visokios aviacijos prieziuros tarnybos…juk toks telefonas pas ka kuprinej – gaisras lektuve….menkas malonumas

  3. IFeelYou parašė:

    Na Samsung Mobile padalinio niekada nemėgau, nes jis konkuravo su Apple, bet dabar jau net kažkaip pagailo: dėl skubėjimo ir nesusižiūrėjimo turės tiek nuostolių kad dar ilgai neišbris :/ Klausimas dar kaip baigsis multimilijoniniai teismai dėl sužalotos sveikatos…

    • Crembo parašė:

      Tau nepatinka Samsung, nes konkuruoja su Apple? O tu supranti, kad konkurencija yra tik tais pliusas absoliučiai visiems?

      • IFeelYou parašė:

        Wow, gerai kad pasakei, nežinojau. O ponui turbūt blogai mokykloje sekėsi su teksto suvokimu, arba šiaip žodis „Apple“ išprovokuoja „įskaudinto užpakalio“ sindromą, nes niekaip savo komentare nerandu kažko apie konkurenciją. Gal parodysi kur sakiau kad ji blogai? Aš paminėjau kad nemėgau Samsung mobilių, o ne kad jų nereikia. Lygiai tas pats kas būčiau pasakęs kad man blondinės gražesnės už brunetes. Ką tai turi bendro su konkurencija? Vieni mėgsta vieną brandą, kiti kitą.
        Be to, jeigu nežinojai, tai Apple ta Samsung’o konkurencija rūpi mažiausiai, nes jie gamina tik Premium segmento telefonus, ir jų kainų joks Samsungas nereguliuoja, jau greičiau pats Samsungas brangina savo telefonus kopijuodamas Apple. Juolab kad Samsung apskritai konkuruoja su Android įrenginiais, kurių yra pilna, o iOS yra visiškai atskira respublika, kuri visada turėjo ir visada turės panašų perkančiųjų skaičių, kurie pirks Apple visiškai nepriklausomai nuo kainos.

          • IFeelYou parašė:

            https://s4.postimg.org/8kvrrmhxp/file.jpg

            Skiri teiginius „aš nemėgau Samsung, nes ji konkuravo“ ir „aš nemėgstu konkurencijos“?

            • Crembo parašė:

              Nu man sunku pasakyt ar čia trolini ar ne, nes konkuravo ir konkurencija tai tas pats žodis, tik „konkuravo“ yra veiksmažodis ir praeities laikas. Galbūt maišai žodžius?

              • IFeelYou parašė:

                Panašu kad tikrai nebuvai pats aštriausias peilis stalčiuje…

                Paskaityk dar porą kartų prieš tai mano rašytą komentarą, arba parodyk kažkam kas iš kalbos suvokimo mokykloje turėjo didesnį pažymį nei 6, gal tada ir suprasi trolinu aš ar ne.

                Jeigu aš nemėgstu BMW, bet mėgstu Mercedesą (o jie konkuruoja) tai reiškia kad aš nemėgstu konkurencijos (nes žodžių šaknis ta pati), ar kad aš nemėgstu BMW?

                • Crembo parašė:

                  OK, bet tu pasakei „aš BMW niekad nemėgau, nes jie konkuravo su Mercedes“. Čia visiškai tavo sakinys anksčiau parašytas, bet pakeisti pavadinimai įmonių.

                  Šitas sakinys tiesiog tą ir reiškia: „man nepatinka BMW, nes yra konkurencija tarp jų ir Mercedes“. Žodelis „nes“ nurodo, kad likusi sakinio dalis nurodys priežastį…

              • Minde parašė:

                as manau, kad IFeelYou turejo omeny kazka kita. Sakinys gavosi biski kreivas ir nepamatuotas, bet floodinti eterio jums nesiulau:) .

                • Mindaugas Klumbis parašė:

                  Mano manymu buvo taip. IFeelYou prasileido parašęs tai ką parašė, o dabar vartosi kaip žuvis ištraukta į krantą 😀

                  Nu, nemėgsta jis to Samsungo, dievina Apple. Viskas tuo ir pasakyta. Šiaip yra protingas žmogus ir žino, kad konkurencija gerai, tą ir deklaruoja. Bet jei net android būtų geresnis telefonas, jis vis tiek pirktų Apple.

                  Beje, negaliu garantuoti, bet lyg mačiau, kad iPhone pardavimai traukiasi, o dabar tingiu ieškot statistikos.

                • Minde parašė:

                  Mindaugas to Mindaugas:

                  anksciau ar veliau turejo tai atsitikti. Kita vertus, as taip pat megstu visame kame kokybiskus daiktus/irenginius, bet nemegstu iPhone, nei Apple. Gal del to, kad esu programtuotojas.

                  Ir siaip, man visadas buvo juokinga kai su ankstesniais mini iPhone modeliais chebra bando narsyti internete per maza ekrana. Ju visu komentarai buvo ta pati nuslifuota fraze, kad tai optimalus ekranas, bet kai pamatai, kad nuo pastangu iskaityti teksta bega per kakta prakaitas, budavo juokinga.

                • IFeelYou parašė:

                  to Mindaugas Klumbis: heh, praktiškai gerai viską surašei, na bet truputį pataisysiu: aš ne Samsungo nemėgstu, o jų telefonų. Samsungo pas mane mikrobanginė, šaldytuvas, SSD, ramai ir dar turbūt skalbimo mašina 🙂 Ir nemėgstu aš ne iš pykčio, o daugiau tiesiog šiaip, draugiškai 🙂 Turėjau ne vieną Samsung mobilų. Viskas ten su jais yra gerai. Apple taip, mėgstu, bet joks fanatikas nesu, tiesiog nepatinka tuščias varymas ant Apple iš pykčio, kuris pasireiškia paminėjus žodį Apple.
                  Šiaip kaip tik sakyčiau kad su kiekvienu iOS update, darbas su Apple prastėja, nes darosi panašus į Android. Prasideda nestabilumai, striginėjimai ir pan., o tas su mano darbu nesuderinama. Telefonas man turi veikti kaip kažkada veikdavo Nokia 3310.
                  Aš ir AMD mėgstu, bet tikėtina kad pirksiu 1080Ti jeigu bus geresnė nei Vega.
                  O dėl komentaro, tai ką pasakiau tą ir turėjau omenyje, bet tai tikrai nieko bendro neturi su konkurencija, kadangi konkurecija yra visa ko variklis, tą kaip ir parašei jau deklaravau ne vieną kartą.

  4. Mindaugas Klumbis parašė:

    >>>IFeelYou, Aš tiesa pasakius Samsung telefonų irgi nelabai mėgstu, man AMOLED ekranai tie senesni žiauriai prastai atrodydavo, spalvos akiai ne mielos. Naujesnių nečiupinėjęs, kiek skaitęs jau geriau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.