„Samsung“ sulankstomas telefonas – 2019 m. pradžioje

Jau labai seniai kalbama apie „Samsung“ sulankstomą telefoną, bet iki šiol kompanijai niekaip nesisekė jo atvesti į rinką. Panašu, kad laukimas beveik baigtas, nes pagal dabartinę informaciją, „Samsung“ sulankstomas telefonas bus išleidžiamas 2019 metų pradžioje.

„Samsung“ jau CES 2018 parodos metu, už uždarų durų, rinktinei auditoriai parodė veikiančio sulankstomo telefono prototipą. Tikimasi, kad šio telefono pavadinimas bus „Galaxy X“, o lankstomas ekranas nebus tik skirtas pasimaivyti, bet realiai suteiks naudos. Spėjama, kad už telefoną bus prašoma net 1850 USD, o tai yra labai daug kaip už telefoną. Pirmasis sulankstomo telefono modelis dėl savo kainos vargiai galės mušti pardavimo rekordus.

„Samsung“ šių metų lapkritį turi pradėti masinę sulankstomo telefono komponentų gamybą, o tai būtų kaip tik toks laikotarpis, kuris leistų telefoną išleisti 2019 metų pradžioje.

Tikimasi, kad atidaryto telefono ekranas bus 7,3 colio, o sulenktas sumažės iki 4,5 colio.

3 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    turbut bus naujas trendas, del kurio vel visi mamoms atiduos savo telefonus ir pirks naujus

  2. mafo parašė:

    Žiūriu į tą piešinį ir galvoju ir kaip aš jį galėčiau panaudoti… galvoju ir galvoju ir vienintelė mintis jog ant stalo galėčiau stačią pastatyti kiek sulenkęs, kad youtoobą pažiūrėti… daugiau niekas nešovė į galvą, keista būtu už tai aplamai mokėti kai namie pilni kampai plančų. Kita mintis jog aš galiu kitą LG G2 nusipirkti iš padėvėtų – suklijuoti ir bus lygiai tas pats, nes čia du tel sujungti ir nieko daugiau 🙂

  3. adex parašė:

    jeigu taip ir toliau tai sekantis mados klyksmas bus telefonas – garmoske

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.