Samsung anonsavo du Galaxy Tab planšetus

Pietų Korėjos elektronikos gigantas kito ketvirčio pradžioje į planšetinių kompiuterių rinką įšoks su dvejais naujais gaminiais. Kompanija oficialiai šią savaitę pristatė Galaxy Tab 8.9 bei Galaxy Tab 10.1 planšetinius kompiuterius.

Abu planšetinius kompiuterius varys nVidia Tegra 2 platforma, o juose suksis tokiems produktams pritaikyta Google Android 3.0 Honeycomb operacinė sistema. Kaip galite suprasti iš planšetų pavadinimų, vienas iš jų turės 8.9, kitas 10.1 colio ekraną.

Pasak Samsung, Galaxy Tab 8.9 yra labai kompaktiškas įrenginys, nes jo storis tesiekia 8.6 milimetro, o jo svoris – 470 gramų. Jo ekranas, kaip ir didesnio brolio, sugebės atvaizduoti 1280×800 taškų rezoliuciją, taip pat abu produktai turės galinę ir priekinę kameras.

Abu gaminiai pasižymės WiFi bei Bluetooth 3.0 bevieliais ryšiais, gyroskopu, akselerometru, skaitmeniniu kompasu, GPS ir įvairiais šviesos jutikliais. Kiekvienas iš modelių turės po tris skirtingus variantus, kurie skirsis talpa – 16, 32 arba 64GB. Pastarąją bus dar galima praplėsti microSD kortelių skaitytuvo dėka.

5 Komentarai

  1. Marakandis parašė:

    Žiūrėk, ims ir aplenks Apple staiga, ki ki ki 🙂

  2. Pasisiauses parašė:

    Kad lagina baisiai jie…

  3. Alyvuoge parašė:

    Ai, viskas su jais normaliai. Geri tie Taba\’ai. O tai, kad iki išprotėjimo lenktyniauja Samsung su Apple, tai tik mums geriau.

  4. Pasisiauses parašė:

    Aišku, viskas ten normaliai…
    Visai nelagina. ne ne ne…
    http://www.youtube.com/watch?v=_OWxfXbv_IE

  5. Agalis parašė:

    O ka reiskia lagina?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.