Samsung Galaxy S II pasirodys šį mėnesį

Kaip ir buvo tikėtasi, vos tik prasidėjus Mobile World Congress renginiui Pietų Korėjos elektronikos gigantas Samsung pranešė apie populiariausio savo išmaniojo telefono Galaxy S pasekėją žinomą Galaxy S II vardu, kuris pasirodys jau šį mėnesį.

Naujasis Samsung flagmanas svers 116 gramų, jį varys 1GHz dviejų branduolių procesorius, o jo galinė 8MP raiškos vaizdo kamera gebės įrašyti Full HD raiškos vaizdus. 4.3 colio įstrižainės Super AMOLED Plus prisilietimui jautrus ekranas gebės atvaizduoti 800×480 taškų rezoliuciją.

Samsung Galaxy S II taip pat turi 2MP raiškos priekinę kamerą, 1GB RAM, 16 arba 32GB vidinės atminties ir visus kitus būtinus atributus, apie kuriuos nekalbėsime. Jame dirbs naujausia Google Android 2.3 operacinės sistemos versija, kuri pasižymės TouchWiz 4.0 vartotojo sąsaja.

Teigiama, jog gimtinėje išmanusis telefonas turėtų pasirodyti dar šio mėnesio pabaigoje, tuo tarpu Europoje kažkada šiame ketvirtyje. JAV rinką Galaxy S II šturmuos visiškai kitais vardais ir, kaip būdinga minėtai rinkai, surištas su kokiais nors telekomunikacijų gigantais.

7 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Kažin kokia kaina bus 🙂

  2. SB parašė:

    ironvolf>Pagal logiką, turėtų kainuoti tiek pat, kiek Galaxy S starto metu, o Galaxy S atpigti.

  3. ironvolf parašė:

    Vargu ar bus ta logika 🙂 Naujas žaislas – nauja kaina…

  4. Domast parašė:

    ironvolf, o starto metu pirmoji versija nebuvo naujas žaislas?

  5. Marakandis parašė:

    Atrodo bus neblogas daikčiukas. Jo, kažin kaip su kaina..

  6. ironvolf parašė:

    Domast buvo naujas žaislas ir kainavo daug. Ne taip tu mane supratai. Turiu omeny, kad šis bus naujesnis, tad ir brangesnis, nei pirmtakas, kadangi \"sudėtis\" visai kita

  7. crooked parašė:

    tikejaus, kad su Tegra 2 bus 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.