Samsung ir Google anonsavo naująjį Galaxy Nexus

Šiandien kompanijos Samsung ir Google Hong Konge vykusiame renginyje pagaliau nuėmė paslapties šydą nuo gandais apipinto naujojo abiejų gigantų darbo Galaxy Nexus, kuris pasirodys lapkritį ir naudos Android 4.0 operacinę sistemą.

Naujasis Galaxy Nexus sveria 135 gramus, jį varo dviejų branduolių 1.2GHz procesorius, o įrenginys taipogi turi 1GB darbinės atminties. Visgi šio išmanaus telefono pažiba – net 4.65 colio įstrižainės HD Super AMOLED ekranas, kuris gebės atvaizduoti 1280×720 taškų rezoliuciją.

Išmanusis telefonas taip pat turės 16GB arba 32GB talpos atmintį, 5MP raiškos galinę vaizdo kamerą su LED blykste bei priekinę 1.3MP raiškos vaizdo kamerą. Žinoma, visos kitos ypatybės taip pat čia, įskaitant WiFi bevielį ryšį, HSPA+ ryšį, Bluetooth 3.0 bei naująją NFC technologiją.

Kalbant apie Google Android 4.0 operacinę sistemą, ši yra kartu pritaikyta naudoti tiek išmaniuosiuose telefonuose, tiek ir planšetiniuose kompiuteriuose. Operacinė sistema pasižymės atnaujinta vartotojo sąsaja, patobulinta naršykle ir daugybe kitų funkcijų, kurias galėsime išbandyti jau lapkritį.

4 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Noriu!!! Ekranas superinis, tikiuos prie jo ir pora batereiku prideda? ^^ Su tokiom specifikacijom, nemanau jog istemptu ne dienos narsant po intika normaliai….

  2. Alyvuoge parašė:

    Speficikacijos įspūdingos.

  3. simple parašė:

    Telefonas man neįdomus dėl vidutiniokės 5Mpix kameros ir ekstremalaus paties aparato dydžio. Su SGS2 gana sunkiai apsipratau, o čia dar didesnis…
    Na o ICS tikrai laukiu, atrodo visai neblogai 🙂

  4. PauliusBa parašė:

    Mano nr.1 mėgstamiausias dalykas apie Android buvo tai, jog apačioj nėra jokių statinių elementų, visa apatinė ekrano dalis yra palikta programoms. O meniu yra matomas tik tada, kada norima, ir toks, kokio jo reik. O dabar centimetras apačios bus rezervuotas trims statinėms ikonoms, meniu perkeltas į visada matomą \"Action Bar\"… Tai mane erzina ir gali būt pakankama priežastis palikt šitą kiaurą laivą. Tikiuos, atsiras telefonų gamintojų, kurie neatsisakys fizinių mygtukų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.