Samsung pristatys Bada 2.0 OS paremtus telefonus rudenį

Įvairūs šaltiniai internete praneša, jog Pietų Korėjos elektronikos gigantas Samsung šiuo metu dirba prie Bada 2.0 operacine sistema pagrįstų išmaniųjų telefonų, kurie pasaulio rinkas turėtų pasiekti jau šių metų rudens pradžioje.

Bada 2.0 operacinė sistema žadama šių metų trečiajam ketvirčiui, veikiausiai tai pačiai rudens pradžiai, kaip ir išmanieji telefonai. Operacinė sistema turės daugybe atnaujinimų – NFC technologijos palaikymą, atnaujintą vartotojo sąsają, DRM palaikymą ir daug kitų atnaujinimų.

Kalbant apie telefonus, kurie pasirodys su Bada 2.0 operacine sistema, apie šiuos daug informacijos nėra, tačiau teigiama, jog išvysime du modelius. Vienas iš jų bus su 3.65 colio prisilietimui jautriu ekranu, kuris gebės atvaizduoti 480×320 taškų rezoliuciją, 5MP raiškos galine ir VGA raiškos priekine kameromis bei įvairias bevieliais ryšiais.

Antrasis modelis bus pigesnis, taigi turės kiek blogesnę apartinę įrangą. Jis puikuosis jau mažesniu 3.14 colio ekranu, 3MB raiškos galine vaizdo kamera, tačiau pasižymės tais pačiais 3G, WiFi ir Bluetooth 3.0 bevieliais ryšiais. Tiesa, mūsų nestebina faktas, jog su Bada 2.0 Samsung išsiplėsti nenori – šiuo metu Android telefonai ypač populiarūs ir jiems kompanija skiria labai didelį dėmesį.

4 Komentarai

  1. Alyvuoge parašė:

    Laukiam pasirodant Europoje 🙂

  2. SraiguteA parašė:

    O LaFleur Wave 723 turi Bada os?

  3. SB parašė:

    SraiguteA>Taip, tik man atrodo, jog jis tik Rusijos rinkai skirtas, o gal jau ir kitur pasirodes. Pamenu apie ji girdejau tik tada, kai anonsavo. P.S – Taip, atrodo ir kitur galima ji isigyt. My bad.

  4. Alyvuoge parašė:

    Taigi man atrodo, kad LaFleur Wave 723 jau ir Lietuvoje stumia – Omnitel salone mačiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.