„Samsung“ ruošia „Galaxy S II Plus“ išmanųjį telefoną

Internete pasirodė gana išsami informacija apie dar vieną korėjiečių kompanijos "Samsung" ruošiamą naujieną – atnaujintą "Galaxy S II Plus" išmanųjį telefoną.

Sprendžiant iš pateikiamų duomenų, naujasis modelis taps patobulintu praėjusių metų flagmano "Samsung Galaxy S II" variantu. Išmanusis telefonas gavo 4,5 colio įstrižainės 800 x 480 raiškos ekraną su "Super AMOLED Plus" matrica. Įrenginys turi dviejų branduolių 1,5 GHz procesorių, 1 GB operatyvios atminties, taip pat paminėtas 16 GB duomenų kaupiklis, microSD atminties kortelių skaitytuvas bei nugarinėje dalyje esanti 8 MPix raiškos kamera.

Lyginant su originaliu variantu, į akis krenta kiek padidintas ekranas ir paspartintas procesorius. Vis tik nereikėtų pamiršti ir JAV mobiliojo ryšio operatoriui T-Mobile išskirtinai skirtą "Galaxy S II" versiją, kuri pavadinta SGH-T989 ir pasižymi analogiškais parametrais. Iš skirtumų pavyko pastebėti tik kiek kitokį dizainą ir įdiegtos operacinės sistemos versiją – atnaujintas variantas iškart turi "Android 4.0 Ice Cream Sandwich".

Panašu, kad mes pamatysime šiek tiek pagražintą Samsung SGH-T989 versiją, skirtą tarptautinei rinkai, o ne tik vienam iš operatorių.

2 Komentarai

  1. Styvenas parašė:

    Gražu, kad ne kaip Apple, kuria ir techninėmis savybėmis silpnesnius telefonus vidutiniams vartotojams.

  2. ironvolf parašė:

    Plyta. Iki 4 colių tik užskaitau telefoną…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.