„Samsung“ ruošią telefoną lanksčiu ekranu

Kiek ankščiau pristatytas „Samsung Galaxy Note 3“ jau keliauja į parduotuvių lentynas, bet tai nėra  pati įdomiausia naujiena. Vos už kelių savaičių šis peraugęs telefonas (phablet) sulauks labai šaunaus atnaujinimo, bus pristatyta versija su lanksčiu ekranu. Gaila, bet gaminys kol kas anonsuotas tik Pietų Korėjos rinkai ir turėtų būti išleistas spalio mėnesį. Apie galimybę įsigyti pirmąjį lankstų telefoną už Pietų Korėjos ribų nepranešama. Nors „Galaxy Note 3“ ir turės lankstų ekraną, pats telefonas bus standus, tad jo sulenkti negalėsime, gamintojas tikina, kad su naujuoju ekranu gaminys taps atsparesnis smūgiams ir kritimams nei įprastas „Galaxy Note 3“.

Lanksčiųjų ekranų technologija yra dar labai jauna, todėl Samsung susiduria su ne vienu išūkiu. Bene svarbiausia problema, kaip sumažinti gaminimo kaštus, kad produktas būtų konkurencingas su įprastais ekranais. Generalinis direktorius Park Sang-Jin tikina, kad ekranas pakankamai atsparus atlaikyti kritimą net be apsauginio rėmo, ir suteiks galimybę kurti gaminius su unikaliu dizainu.

Jau pristatytas „Samsung Galaxy Note 3“ turės sekančias specifikacijas – 5.7 colio AMOLED ekraną, 4 branduolių procesorių tiksinti 2.3GHz dažniu, 3GB operatyviosios atminties, o viską maitins 3200mAh baterija.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.