SB savaitinis žodis, 4 birželio savaitė

Ši savaitė, kuri jau baigėsi, nebuvo tokia, kokią planavau. Tiesa pasakius net nežinojau, kad artėja ilgasis savaitgalis, nes esu taip užsivertęs darbais, kad užmiršau visas šventes ir panašiai. Kas lėmė tokį mažą turinį šią savaitę?

Nelaimės lieka nelaimėmis ir jų numatyti neįmanoma. Išėjo taip, kad bežaisdamas krepšinį susilaužiau pėdą, tad teko atidėti visus rašymus į šalį ir apsilankyti pas gydytojus. Štai toji priežastis, kuri neleido pilnai prisidėti prie portalo veiklos. Tikiuosi, jog nuo kitos savaitės pradėsiu dirbti pilnu pajėgumu ir jūs sulauksite daugiau naujienų ir apžvalgų.

Taipogi norėčiau priminti, kad rytoj baigiasi MSI ir Technews.lt konkursas, o nugalėtojus turėtumėme sužinoti jau kitą savaitę. Juos ne tik paskelbsime mūsų portale, bet ir susisieksime asmeniškai. Kalbant apie technikos naujienas, praėjusią savaitę JAV pasirodė iPhone 4 telefonas ir jo pirmosios bėdos.

Apple gyrė savo antenų išdėstymą, tačiau išėjo taip, kad laikant telefoną viena ar kita padėtimi rankoje pradingsta ryšys. Pats esu bandęs ne vieną lietimui jautrų ekraną turintį išmanųjį telefoną ir galiu pasakyti, kad neįsivaizduoju jo kitokio laikymo, koks nėra galimas Apple iPhone 4 atveju – telefoną laikant kairėje rankoje suspaudus į delną, o su dešine ranka valdant telefoną. Visgi jei taip laikysite iPhone 4, prarasite ryšį. Apie tai praneša daugybe išmaniojo telefono turėtojų, o pavyzdį, kai netikėtai dingsta ryšys, galite pamatyti apačioje.



10 Komentarai

  1. webasss parašė:

    As tai paprasciausiai nesuprantu, kaip jie tu bedu neturejo sukure koncepta. Taigi manau turi ismegint ta telefona pries paleidima i rinka. Atrodo taip, kad tik pagamint ir prakist uz durna kaina, nes fanai vistiek pirks kad ir kokia ta kaina bebutu…

  2. -NRJ- parašė:

    \"nu velnias velnias, gi visada pirkdamas apple gaunu kokybe – gera surinkima, technologijas, inovacijas, o cia kaip dabar gavosi, nu ka padarysi visi klysta\" – cia manau butu vienas is atsakymu nuskambesianciu is apple fanbojaus lupu, kuris vos gaves proga uzsisake sita telefona ir gaves nuliudo, kad nusipirko telefona, kuriuo negali kaip telefonu naudotis, mat elementariausiai rysio negaudo kaip reikia 😀
    nieko jobsas ivede mada obuoline, ives dabar mada kad telefona reikia laikyti ne taip kaip zmones per eile metu iprato 😉 ir valio, bus naujas apple isradymas – \"hold your phone not the way it ment to be many years before – apple\"
    🙂

    as gal per arsiai, nu bet jau tiesiog nejuokinga man su situ visu popsizmu 🙂

  3. ligonis parašė:

    isleis nauja telefona 4.1 kainuos daugeu nei sis o reklama bus \"mes atvedam i pasauli tai ko niekada nebuvo – telefono laikyma kairiaja ranka\" ir visi fanbojai prades aiskint kaip kiti gamintojai nukopijavo tokius \"navarotus\" 😀 (ignoruodami visa logika)

  4. Fostil parašė:

    As kai kairiarankis esu ir visad deduos i kaire kelniu kisene, tai visad savo toucha laikau kaireje rankoje ir su nyksciu ji valdau. Pagal apple dabar touchai neskirti kairiarankiams? Diskriminacija – i teisma 😀

  5. nanoWorld parašė:

    Dar vienas atsitikimas paliudijantis \"tobula Apple inzinerija\". Cia neskaitant neperseniausiai brokuotu iMac\’u po 10k Lt. Beje statistiskai ir Apple nesiojamieji i garantini grizta dazniau nei kai kurie PC brand\’ai (berods 4/5 vieta. Cia butu galima filosofiskai nuklysti i klausima, kodel apple nesiojamieji, kurie visi yra ale aukstos kokybes, turi didesni failure % nei tarkim, Asus, kuris gamina ir daugybe pigienu. Taip iseitu, kad Asus budget nesiojamus padaro kokybiskiau nei Apple savo high end\’us. bet gal si karta nenuklyskime 🙂 ) Noriu pasakyti tai, kad Apple inzinerija ir aparatines dalies kokybe nera nieko ypatinga, tikrai nera kokybiskesne nei kitu gamintoju atitinkamos serijos pagal kaina lyginant.

  6. KarolisNav parašė:

    Apple gudresnis už visus, dėl to galit būt ramus. Fix\’as tikrai yra, tiesiog Apple labai gražią reklamą ir svarbiausią nemokamą reklamą pasidarė.

    Apple, kaip visada visus apkvailino, šaunuoliai.

  7. Fostil parašė:

    Fixas nuo trumpinimo? 😀 Noreciau pamatyt kaip jie ta fixa padarys os\’o, kai visa beda tame jog lieciant tas metaliukus yra uztrumpinamas ju atskirimas.

  8. -NRJ- parašė:

    KarolisNav

    tu cia sneki apie ta pazadeta fixa operacines sistemos? as tai isivaizduoju, kad jeigu jie per OS ta fixa padarys, tai turbut nurodys kad rysiui naudotu kita antenos dali kokia (nes ji regis is 3 daliu pas 4G) tai jeigu tap bus? cia vadinama fixu? cia vadiinciau bandymu is sudo isspausti dar daugiau sudo.

    kam po velniu telefonas, kuris neatlieka prigimtines telefono funkcijos – neleidzia paskambinti, nes nera rysio!!?

  9. nugat parašė:

    Skamba vos ne kaip,savaitinis pamokslas… 😉
    Nei mes ką pakeisime nei ką,kas liečia čia esančių rašytojų rašinių kiekius.
    Džiaugiamės viskuo,ką jūs rašote ir ką rašysite.
    Gal nerašykite kas jums kaip atsitiko ir dėl ko,kas liečia rašymo kiekį.
    Ta prasme,juk tikrai vaikiškai iš šalies atrodo asmeniniai pasiteisinimai…
    Savaime suprantama,kad niekas jūsų neverčia rašyti kas dieną krūvas
    info,nes tai monotonija,ir atsakingas darbas.Smegenėlėms taip pat reikia poilsio.Esam žmonės,ir stengiamės kitus suprasti žmogiškai.
    Tiesiog linkime jums visiems sėkmės jūsų darbe,ir jūsų gyvenime!
    Gryžtant prie temos,tai Aple mano akyse yra daugiau vertinama inovacine,reformacine prasme.Ji stengiasi vis kažką naujo,kažką tobulinti.
    O dėl dalių pigumo ir jų broko ar pan,tai čia nei Aplės,nei jokios kitos firmos negalima pateisinti.
    Žmonės moka pinigus už prekę,o ne už broką,ar šlamšto krūvelę.
    Kita vertus,niekas neverčia žmonių pirkti Aple tavoro.
    Tai šiuo atveju,telieka tik pačiam žmogui susidaryti nuomonę apie tai,ką jis nusipirko…

  10. BC00 parašė:

    Monopolininkas yra monopolininkas, ir nieko cia nepakeisi…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.