Sekanti „GeForce“ karta turės 11 serijos pavadinimą?

Manoma, kad sekanti „GeForce“ vaizdo plokščių karta turės 11 serijos pavadinimą. Kaip žinome, dabartinės „GeForce“ vaizdo plokštės priklauso 10 serijai.

Nežinia kodėl, bet dauguma tikėjosi, kad sekančios vaizdo plokštės gaus 20 serijos pavadinimą. Pvz: GTX 2080, GTX 2070, GTX 2060 ir t.t. Dabar „TweakTown“ iš savo šaltinių sužinojo, kad sekanti „GeForce“ karta priklausys 11 serijai. Tai reikštų, kad vaizdo plokštės vadintųsi: GTX 1180, GTX 1170 ir t.t. Tiesa, tas pats šaltinis sako, kad galime sulaukti visai kitokio pavadinimo galo ir nebematyti 70 ar 80 skaičių. Tokiu būdu naujos vaizdo plokštės galėtų vadintis GTX 1175, GTX 1185 ir t.t. Tai tik spėjimas, bet tikėtina, kad „nVidia“ vis vien kažką ruošia, jei pasigirsta vienas kitas gandas apie būsimus produktus.

8 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    20XX karta iš marketingo pusės turi milijoną kartų daugiau prasmės nei 11XX. Aš vistiek manau, kad bus 20XX, nebent pagerėjimas yra toks mažas, jog nvidia patys nenori labai pūsti burbulo.

  2. Mindaugas Klumbis parašė:

    Šiaip įdomu ko tikis žmonės, aš tai pvz tikiuosi Pascalio su didesniais dažniais ir GDDR6. Kažkaip panašu, kad kažkokio stebuklo kiti laukia. Kam nVidia tai? Entuziastai ir dėl 15 % didesnės spartos pirks.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.