Šiandienos apžvalgos 2008-02-25

Bit-tech savo laboratorijoje išbandė Lian Li Armoursuit PC-P80. Kaip įprasta Lian Li gaminiams, šis korpusas pasižymi puikia pagaminimo kokybe. Visgi kartu su korpusu testuotojai negavo visų surinkimui reikalingų korpuso varžtų. Tačiau Lian Li teigimu, tai buvo tik klaida, dėl kurios korpusas atkeliavo be visų savo priedų. Išskyrus kainą (~250 svarų) tai bene vienintelis pastebėtas ryškesnis trūkumas.

Techgage išmėgino Asus 8800GT TOP vaizdo plokštę, su padidintais veikimo dažniais. Dėl jų plokštė veikia greičiau už ir taip gerą spartą demonstruojančias standartines 8800GT vaizdo plokštes. Visgi gaila, kad Asus šiame modelyje panaudojo kiek triukšmingą standartinį 8800GT aušintuvą.

Kitą Asus vaizdo plokštę, šįkart iš AMD/ATI stovyklos, išmėgino HardOPC. Visgi apžvalgininkams nepaliko įspūdžio padidinti HD3870 TOP veikimo dažniai ir didelė gaminio kaina.

Bjorn 3D išmėgino Gigabyte pagrindinę plokštę su X38 lustų rinkiniu EX38-DS4. Tai pigesnis X38-DQ6 variantas, turintis Dynamic Energy Saver energijos taupymo technologiją. Tiek plokštės savybės, tiek ir spartos rezultatai buvo geri, todėl jai skirti 9 iš 10 vertintojų balų.

Asus P5K64 WS pagrindinę plokštę Intel platformai išbandė ThinkComputers.org. Ši plokštė be kitų pagrindinių funkcijų turi net keturis PCI-E x16 lizdus ir palaiko DDR3 atmintį. Kaip teigia apžvalgininkai, jie neturėjo prie ko prikibti, todėl skyrė 10 iš 10.

Fudzilla nusprendė išmėginti Intel Core 2 Duo E8400 45 nm dviejų branduolių procesoriaus spartinimo galimybes. Į pagalbą pasitelkus Scythe Andy Samurai Master aušintuvą be įtampos kėlimo šį procesorių Fudzilla privertė veikti 3,6 GHz dažniu, o įtampą pakėlus net iki 1.6 V – 4,4 GHz dažniu.

Keturių branduolių AMD Phenom 9600 BE su atrakintu daugikliu buvo išmėgintas Overclockers Club vyrukų. Jo sparta įvertinus kainą yra gera. Visgi spartinimo atžvilgiu 9600 BE nepasirodė draugiškas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.