Šiandienos apžvalgos 2008-03-05

Vokiečių portalas PCExperience apžvelgė 750 GB ir 1 TB talpų Samsung F1 serijos kietuosius diskus. Savo sparta ir tyliu veikimu ši serija jau spėjo pelnyti gerą vardą. Šioje apžvalgoje abu kietieji diskai taip pat gavo aukščiausią įvertinimą.

Bjorn3D atliko testus su XFX Gefroce 9600GT vaizdo plokšte. Nors ji ir turi standartinį Nvidia aušintuvą, tačiau veikia tyliai ir yra vėsi netgi spartinant.

Į Overclockersclub rankas pakliuvo Asus Striker 2 Formula pagrindinė plokštė. "Karštąjį" Nforce 780i lustų rinkinį turinti plokštė yra nepigi, tačiau tiek kainuoja aukštos klasės pagrindinė plokštė su funkcijų gausa ir galimybė sujungti tris GeForce vaizdo plokštes SLI režime.

Muzikos mėgėjams Guru3D siūlo žvigtelti į Creative X-Fi Xtreme audio garso plokštę su PCI-E x1 magistrale. Kaip ir PCI versija, taip ir ši naudoja tą patį DSP ir nėra ypatingai tinkama žaidimų mėgėjams.

Hardwarelogic turėjo progą išbandyti Arctic Cooling Accelero S1 rev.2 aušintuvą vaizdo plokštėms. Šis universalus aušintuvas savo darbą atlieka nepriekaištingai.

Hardware Zone glaustai apžvelgė vakar pristatytus taupiuosius Intel Atom procesorius. Super PI 1M rezultatus su Silverthrone rasite Computerbase.de svetainėje.

HardOPC šiandien išmėgino keturių RV670 grafikos procesorių demonstruojamą pajėgumą su dvejomis Radeon HD3870X2 vaizdo plokštėmis. Testams naudotos Catalyst 8.3 tvarkyklės, tačiau Crysis vis dar neveikia taip, kaip norėtųsi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.