Šiek tiek labiau įkandamas BitFenix Shinobi korpusas

Mes jums pristatėme naujos kompanijos rinkoje BitFenix žaidėjams bei entuziastams skirtą korpusą Colossus Window, o šį kartą ta pati kompanija anonsavo trečiąjį savo gaminį, vėlgi žaidėjams skirtą korpusą vardu Shinobi.

Kaip ir jo broliai Colossus bei Survivor, BitFenix naujausias kūrinys turi visiškai juodą SofTouch padengimą, kuris yra „atsparus“ pirštų antspaudams bei įvairioms dėmėms. Kaip ir bandytame Colossus korpuse, Shinobi korpuso vidus yra juodas, jame matome tris 5.25 colių vietas, septynias 3.5 colių vietas ir priekinę viršutinę panelę, kurioje yra net ik audio, bet ir net keturios USB 2.0 jungtys.

BitFenix Shinobi palaiko mini-ATX, micro-ATX ir ATX tipo pagrindines, o jis į parduotuves atkeliaus dvejuose versijose. Įprastas Shinobi Europoje kainuos 50 eurų ir pasižymės vienu galiniu 120mm skersmens ventiliatoriumi, kai brangesnė Shinobi Window turės ne tik vieta, pro kurią matysime korpuso vidų, tačiau ir papildomą 120mm ventiliatorių. Pastarojo Shinobi versija, kaip minėjau, yra kiek brangesnė ir kainuos jau 60 eurų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.