Siuntimo dokumentuose pastebėta „Fiji Gemini“

„Zauba“ siuntimo dokumentuose pastebėta AMD „Fiji Gemini“ kodinį pavadinimą turinti vaizdo plokštė. Ilgai laužyti galvos nereikia, kai žinai, kad astrologinio dvynių ženklo (ang. Gemini) prierašas prie „Fiji“ reiškia ne ką kitą, kad tai yra du „Fiji“ grafikos procesorius turinti vaizdo plokštė.

AMD dvigalvis monstras buvo siunčiamas iš kompanijos būstinės į Kanadą, o dažniausiai prasidėjus tokiems veiksmams iki produkto pristatymo būna likę ne tiek daug laiko. Iš dokumento matome, kad dviejų „Fiji“ branduolių vaizdo plokštė bus vėsinama „Cooler Master“ aušinimo sprendimo.

Pasitelkiant ankstesnius tokius dokumentus pabandyta suskaičiuoti ir būsima du „Fiji“ grafikos procesorius turinčios vaizdo plokštės kaina. „Radeon R9 Fury X“ siuntimo dokumentuose buvo įvertinta 75752 INR, o mes žinome, kad rekomenduojama šio produkto kaina yra 649 JAV doleriai. Du „Fiji“ grafikos procesorius turintis produktas įvertintas 125350 INR, kas būtų apie 1073 JAV doleriai. Žinoma, šie paskaičiavimai tik spekuliacinio pobūdžio, bet 1100 $ kaina atrodo gana logiškai. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.