Skirtingos nVidia tarkyklės skirtingiems vaizdo posistemiams

nVidia pranešė, kad pristatė naujausias GeForce 197.45 vardinimą turinčias tvarkykles, kurios yra naujausios palaikančios vaizdo posistemius nuo GeForce 6 iki GeForce 300 serijos. Nenustebkite, kad čia nėra GeForce 400 serijos palaikymo.

Kompanija nusprendė, kad bent jau kol kas, o galbūt ir visam laikui, atskirs DirectX ir DirectX 11 aplikacijas palaikančias vaizdo plokštes. Tai reiškia, jog vaizdo plokščių gamintojas visai neseniai pristatė GeForce 197.41 WHQL tvarkykles, kurios yra išskirtinai skirtos GeForce 400 serijos produktams – GeForce GTX 470 ir GTX 480.

Į abi tvarkykles įtraukti naujausi PhysX technologijos ir HD garso tvarkyklių atnaujinimai, žaidimų spartos padidėjimai, SLI profiliai naujiems žaidimams bei kai kurie klaidų pataisymai. Tvarkykles galite atsisiųsti bendroje svetainėje čia, o pasiskaityti apie visiems aktulias GeForce 197.45 WHQL anglų kalba plačiau čia.

3 Komentarai

  1. BuGeris parašė:

    Then fail is strong, one kind drivers is not enough.

  2. ligonis parašė:

    gerai. kokiam velniui as turiu laukt kol parsius draiverius 100 skirtingu vaizdo ploksciu, jei naudoju tik 1? 😀

  3. pushaz parašė:

    tai jei tu tik 1 turi,kam tau siustis 100 skirtingu?ypac jei ju neturi
    jei tu moki atsirinkt savo tinklo pl. draiverius,garso ir t.t. tau sudarys papildomu problemu atsisiust draivus kitokiai vga? 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.