Skype video pokalbiai jūsų LG ar Panasonic televizoriaus ekrane

Interneto pokalbių programa Skype jau yra įsiskverbusi į mūsų telefonus, asmeninius kompiuterius ir net galbūt pakeitė jūsų namų telefoną, tačiau dabar ruošiasi apsigyventi ir mūsų svetainėse. LG ir Panasonic pristatė aukštos kokybės HD interneto kameras, kurios leis televizoriaus ekrane kalbėtis su pašnekovu.

Maksimali transliacijos raiška prilygs žemiausios kokybės HD filmui – 720p. Įdiegta programinė įranga palaikys įprastas skambinimo funkcijas, kurios galimos ir kompiuterinėje programos versijoje, o skambinti televizoriaus pagalba turėtų būti taip paprasta, kaip jūs esate įpratę. Šią funkciją palaikys tik naujieji televizoriai, kurie taip pat turės interneto prieigos galimybę.

PC vartotojai taip pat neliks nuskriausti, o naujos kartos 720p HD kameras bus netrukus galima įsigyti Skype internetinėje parduotuvė, o naujausia programos versija bus suderinti su aukštos kokybės transliacijomis. Televizoriai patys sugebės iškoduoti transliuojamą vaizdą, kaip žinia su minėtos rezoliucijos vaizdu susitvarko ir senesni kompiuteriai bei net internetiniai nešiojamieji, tad mėgautis kokybe galės bemaž visi, kurie turės atitinkamos spartos interneto ryšį.



8 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    nenukopinai? 😀 kazkur per google snd jau sita visa maciau, viskas kaip skaiciau zodis zodin, ir video ir tt

  2. SB parašė:

    ToBeX>>Tai tiesiog neimanoma. Saltinis Engadget, mano ka tik parasyta. Jei rasi, ok, nurodyk, jei ne, duosiu bana uz tokias nesamones ir pareiskimus.

  3. ToBeX parašė:

    SB nesiparink, tiesiog nuo ryto jau skaiciau naujienas is ces 2010 googlindamas, taip, kad daug straipsniu ir apie pati skype perskaiciau, o tiesiog foto matytos http://www.computerbild.lt/2010/01/06/naujienos/ces-2010-%E2%80%9Cskype%E2%80%9D-rodo-720-tasku-raiskos-vaizdo-pokalbius-hd-ekrane ir straipsnis apie tai ka esu sakites.

  4. nugat parašė:

    Keisti žmonės.
    Bile tik kabinėtis…:)

  5. ligonis parašė:

    gal jis turejo omeny, kad video \"zodis zodin\" 😀 , nes duotoi nuorodoi tikrai ne taspats.

  6. ToBeX parašė:

    jo butu buve nekeista, kai butu taspats video, bet apie ka kitka kalbetu, sorry atsiprasau suklydau, ir dar netaip parasiau.

  7. forxis parašė:

    tai pataisyk komentara 🙂 aplamai skype labai paveike internetini bendravima o dabar dar skverbiasi i TV musu 😀

  8. vyciokaz90 parašė:

    Žiūri gerą filmą ir parašo kas nors per skype 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.