„Sony“ pašalino „Cyberpunk 2077“ iš savo parduotuvės

Labai prastos naujienos „CD Project Red“, nes jų „Cyberpunk 2077“ žaidimas buvo pašalintas iš „Sony“ parduotuvės. Be to, „Sony“ siūlo grąžinti pinigus už žaidimą visiems norintiems, būtent tą šią savaitę žadėjo „CD Project Red“. Nusipirkę „Cyberpunk 2077“ žaidimą ir juo nepatenkinti žaidėjai atgaus visą sumą. Pinigai bus grąžinti į pirkėjo sąskaitą.

Tai reiškia, kad dabar „Cyberpunk 2077“ negalės įsigyti ne tik „PlayStation 4“ bet ir „PlayStation 5“ žaidėjai. Kol kas nepranešama, kada žaidimas bus sugrąžintas į „Sony“ parduotuvę.

Daugiausiai skundų dėl „Cyberpunk 2077“ turėjo praėjusios kartos konsolių savininkai, t.y. naudojantys „PlayStation 4“ ir „Xbox One“ žaidimų kompiuterius. Dėl to daugiausiai kalti patys „CD Project Red“, nes jie iki pat žaidimo išleidimo neleido platinti PS4 ir „Xbox One“ žaidimo eigos video. Kaip jau žinome, žaidimas atrodo ne tik baisiai, bet ir sparta yra labai prasta. Panašu, kad „Cyberpunk 2077“ žaidimo visai nereikėjo išleisti ant senesnių konsolių ir dabar būtų mažiau problemų. Tada, galimai, būtų labiau išbaigtas ir pats žaidimas, nes darbuotojams būtų nereikėję skirti darbo valandų optimizuojant žaidimą senoms konsolėms. Dabar turime tokią situaciją, kad „Cyberpunk 2077“ turi daug problemų visose platformose.

7 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Man apskritai keista kaip MS ir Sony praleido pro kokybės kontrolę šitą pre-alpha versiją.
    PC taip pat ne CDPR kokybės lygio. Vis dar laukiu kol išleis CP 2077.

  2. icebullet parašė:

    Kad viskas ant PC neblogai ten, tik RTX isjungti reikia. Nepaveza 2070S 5120×1440 rezoliucijoj su RTX normaliai, visa kita max + HDR scRGB ir DLSS ant auto. Pas ka 16:9 monitorius ant 1440p manau veztu ir su RTX. O gameplay bug’ai nera tokie baisus + su kiekvienu patchu geres.

  3. PCmaster2000 parašė:

    Geimas labai neblogas, tik ne ant konsolių tokius žaist, tegu konsolės turi savo nišą, o pc savo…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.