Sony anonsavo PSP2 nešiojamąjį žaidimų kompiuterį

Po daugybės gandų ir spėlionių, gerai žinoma Japonijos kompanija Sony praėjusių savaitę renginyje Tokijuje pagaliau pripažino, kad iš tiesų ruošia antrosios kartos nešiojamąjį žaidimų kompiuterį kol kas žinoma kodiniu vardu NGP.

Kalbant apie jo ypatybes, Sony PlayStation NGP, ar PSP2, vadinkite kaip norite, turės daugybe iš jų, apie kurias buvo kalbama pastaruoju metu. Tai aukštesnės raiškos, prisilietimui jautrus OLED ekranas bei dvi analoginės valdymo mentelės.

Sony PlayStation NGP taip pat pasižymės priekine bei galine kameromis, integruotais WiFi ir 3G ryšiais bei nauju formatu žaidimams, taigi daugiau jokio klaikaus UMD formato. Tikėtina, kad žaidimai tiesiog bus siūlomi ypač sparčiose atminties kortelėse.

Nešiojamąjį žaidimų kompiuterį varys spartus ARM Cortex A9 keturių branduolių procesorius, o grafika rūpinsis SGX543MP4+ lustas. Teigiama, kad naujasis gaminys bus pastebimai spartesnis, nei pirmosios kartos PlayStation Portable žaidimų kompiuteris, o žaidimų grafika kitame lygmenyje.

4 Komentarai

  1. Pasisiauses parašė:

    Karštos naujienos 😀

  2. SB parašė:

    Pasisiauses>Kaltinkit ne mane, kaltinkit vyriausybe ir ekonomine krize.

  3. Crembo parašė:

    Haha, prie ko čia vyriausybė SB? 😀

  4. artasas parašė:

    Prie to, kad greiciausiai neturi laiko naujienoms parasyti 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.