Sony Ericsson pademonstravo Xperia X10 Mini modelius

Telefonų gamintojas Sony Ericsson nudžiugino Google Android platformos mylėtojus – kompanija oficialiai pristatė du naujus aukštos klasės telefonus Xperia X10 Mini ir X10 Mini Pro, kurie ir yra varomi minėta platforma. Abu telefonai, žinoma, yra lietimui jautrūs.

„Čia ir visur kitur buvo labai daug gandų apie naujus Xperia X10 modelius, tad mums iš tiesų labai smagu pristatyti šias kompaktiškas šio ypač galingo įrenginio versijas.“, – sakė Rikkas Sakaguchis. „Su X10 Mini ir X10 Mini Pro mes nustatome naujas ribas, kas yra įmanoma su mažais įrenginiais ir suteikiame vartotojams būtent tai, ko jie nori: du aukštos klasės telefonus su pilnai keičiama vartotojo sąsaja ir puikiu kompaktišku dizainu.”

Abu telefonai veiks UMTS/HSPA 900/2100 tinkluose, tačiau esmė slypi ne čia. Jie abu turės 2.55 colio QVGA rezoliucijos TFT lietimui jautrų ekraną, 5MP kamerą su autofukusu ir integruotą GPS imtuvą. Žinoma, nepamirškime microSD kortelių lizdo, Wi-Fi, Bluetooth ir USB jungčių. Viskas, ko gali prireikti, yra čia, Xperia X10 Mini modeliuose. Visi šie kompaktiški mažyliai turės jau įdiegtą Timescape programinę įrangą, kuri visas jūsų komunikacijas surinks į vieną vietą – įskaitant nuorodas į muzikos parduotuves, YouTube ir, žinoma, turės prieigą į Android programų parduotuvę. SE šią programą įvardina kaip vieną iš pagrindinių šiuose įrenginiuose.

Dvyniai bus varomi Android Donut operacinės sistemos pagalba, kas kiek keista – panaudoti šiuose telefonuos Android 1.6 operacinę sistemą kiek kvaila, ypač atsižvelgiant į produktų pasirodymo laiką. HTC Hero jau kovą galės būti atnaujintas į Android 2.1, net ir Dell Mini 5 planšetas peršoks iš Donut į Eclair. Neaišku, ar Xperia X10 mažylius bus galima atnaujinti. Kalbant apie jų procesorių, viduje išvystume 600 MHz Qualcomm MSM7227.

Tiesa, telefonai nėra identiški ir visiškai vienodi. Xperia X10 Mini yra kiek mažesnis su 83.0 x 50.0 x 16.0 mm išmatavimais, tuo tarpu X10 Mini Pro kiek didesnis – 90.0 x 52.0 x 17.0 mm, bet jis turi vieną naudingą ypatybę – išskleidžiamą QWERTY klaviatūrą. Kainos kol kas nėra žinomos, bet abu modeliai pasirodys kažkada antrame šių metų ketvirtyje.

6 Komentarai

  1. Metanabol parašė:

    kažkodėl man xperia labiausiai limpantis modelis, mažiausiai š ir atrodo gražiausiai :)…

  2. pascha parašė:

    Procas tai silpnokas i pirma xperia toki dejo nebent kaina zais uz kokius 700-800 prakalines:)

  3. Crembo parašė:

    Man asmeniškai šitų telefonų šlikštumas neapsakomas… Kažkokia tragedija, ir ekranas žiauriai mažas kaip tačskrynui (sulietuvinau ;)).

  4. SB parašė:

    Crembo>Sutinku. Matyt, baisesnes QWERTY uzdet Mini Pro jau kaip ir nebegalejo. Nesuprantu, kam tos vietos is sonu tiek palikta, kokie tarpai? Galejo tiesiog visu plociu panaudot. Kas del mazo ekrano, tai tragedija cia pirstam bet kokiem. Nesakau, kad vargstu su HTC Hero 3.2 colio ekranu, bet jis man kiek mazokas, ypac narsant internete, o cia isvis miniaturos. Laukiu su nekantrumu Dell Mini 5.

  5. Crembo parašė:

    Aš pats turiu HTC Touch Diamond2 ir man 3,2 colių ekranas vos vos per mažas, manau 3,5\" yra idealus dydis.

  6. ironvolf parašė:

    Kažkoks nesusipratimas…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.