„Sony“ nesitikėjo tokių puikių savo išmaniųjų telefonų flagmano „Xperia Z“ pardavimų

Pastaruosius keletą mėnesių visi kalbėjo apie „Nokia“ ir „BlackBerry“, kurie anksčiau buvo žinomi RIM vardu, galimybes sugrįžti į tas rinkos pozicijas, kurias jie turėjo prieš keletą metų. Visgi visi užmiršo kompaniją „Sony“ ir jos šių metų pradžioje pristatytą „Xperia Z“.


Nors „Sony“ susilaiko nuo oficialių komentarų, kompanijos viduje tvyro geros emocijos, kai mes pradedame kalbėti apie jos išmaniųjų telefonų flagmaną „Xperia Z“. Teigiama, jog per savo startą Japonijoje ir Prancūzijoje visi išmaniojo telefono vienetai buvo parduoti akimirksniu.

Dar didesnio atgarsio spaudoje susilaukė tai, jog per pirmąją savaitę savo gimtojoje rinkoje, Japonijoje, tik su viena telekomunikacijų bendrove „Sony“ pardavė net 140 tūkstančių „Xperia Z“ vienetų. Šis skaičius stebina, nes tai tik vienas operatorius, kaip ir tik viena šalis.

„Sony Xperia Z“ pasirodo vis daugiau rinkų, o pardavimai išties nėra maži. Atmetus „Samsung“, kai kas net pradėjo kalbėti, jog „Sony“ pagaliau taps antruoju pasirinkimu iš „Google Android“ pusės išskyrus Pietų Korėjos gigantą, tačiau dar šiek tiek palūkėkime tikslesnių skaičių ir analizių.

Parengta pagal:

BGR

7 Komentarai

  1. bronius parašė:

    Paskutinis sakinys gerulis 😉

  2. ToBeX parašė:

    Jo toks neblogas, tai jie treti, bet atmetus samsung antri, ar antri po samsungu 😀

  3. Lixteris parašė:

    ToBeX>>>"Atmetus „Samsung">NR2 "kai kas net pradėjo kalbėti, jog „Sony“ pagaliau taps antruoju pasirinkimu iš „Google Android“ pusės">NR2 "išskyrus Pietų Korėjos gigantą(Samsung)">NR1. Kur kas čia mato kalba apie NR3? Gal kas net Nokia pastebejo? 😀 O kalbant toliau, apie trecius ir kitus bus galima po ketvircio kalbet, nes tiek HTC buksuoja, tiek visi kiti, neziurint i Samsung aisku. Tik si karta i NR2 is anksto statom Sony, nors antrieji turejo buti, pagal lietuvius, Nokia. Ar kas pastebejo, jog kalbama tik apie Google Android? Taigi vel i NR2 statom Sony. Turi Huawei? Puse tiesos, NR2 vis tiek Sony.

  4. ToBeX parašė:

    Tai N* sakyt atmenus samsung antri, jei samsung neatmetus viesvien antri, tu sakinius bent normaliai deliok. Ir priimk kritika.

  5. Lixteris parašė:

    ToBeX>Cia isvis tik taip sutapo, jog i Technews.lt uzsukau. Cia as nedirbu. Cia tiesiog kelia mano rasliava ir uz tai gaunu papildoma mokesti. O su sakiniu deliojimu ir kritika tai isvis perlenki lazda. Didelis procentas, kad tu nei zurnalistika baiges, nei redaktorius esi, tiesiog toks jau tas XXI amzius – pikti zmones taip reiskia savo pykti.

  6. ToBeX parašė:

    O tu baisiai zinai, ka as baiges, VU leidyba tinka?

    Bet dekui, kad rasai naujienas, tiesiog norisi daugiau kokybes tame.

  7. Lixteris parašė:

    ToBeX>As nezinau, ka kas yra baige, bet kartais tikrai kritikuoja zmones, kurie pabrezia sakiniu struktura, stiliu ar kitus dalykus nebaige zurnalistikos ar kazko panasaus. Tai labai siutina. Siutina ir neva dideles zinios IT srityje. Sedi Fortake, Skytech ar kur kitur, diagnozuoja PC problemas, kurias gali diagnozuoti visiskai su IT nedirbantys zmones, bet jau iskart yra IT specai. Bet dekui uz kritika, labiau i ja ziuriu, kai siulaukiu is redaktoriu, kuriu toks darbas ir jie baige tam tikrus mokslus, tad kritikuoti gali ir turi visu 100%.

    Kalbant apie tai, kad rasau naujienas, tai taip, toks mano darbas, kad ir kaip kam nepatinka. Dirbu uzsienio kompanijoje, o kiek lieka laiko visur kitur, kur iseina. Naujienos Lietuvoje is IT puses eina is portalu i potalus, tad nieko keisto, jog ta pati gali pamatyt daug kur.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.