Sony siūlo du nemokamus žaidimus visiems PSN vartotojams

Vakar mes rašėme, kai kuriose pasaulio valstybėse PlayStation žaidimų kompiuterių turėtojai pagaliau turėjo galimybę prisijungti prie PlayStation Network tinklo, o visi tie, kurie sugebėjo prisijungti, sulaukė staigmenos – dviejų nemokamų žaidimų.

Sunku pasakyti, ar tai prizas už visą mėnesį neturėtą galimybę prisijungti prie sistemos, tačiau PlayStation 3 žaidimų kompiuterio turėtojai gali atsisiųsti du nemokamus žaidimus ir juos pasilikti visam gyvenimui. Sony siūlo Dead Nation, inFamous, LittleBigPlanet, Super Stardust HD ir Wipeout HD + Fury žaidimus, kuriuos galima įsirašyti į savo žaidimų kompiuterio vidinį kietąjį diską.

Nuskriausti neliko ir PlayStation Portable turėtojai, kurie gali pasirinkti taip pat du žaidimus iš keturių galimų: LittleBigPlanet, ModNation Racers, Pursuit Force bei Kill Liberation. Tiesa, vertėtų paskubėti – šis pasiūlymas galios iki birželio 20 dienos.

3 Komentarai

  1. Alpino parašė:

    Tai kad PSN Store vis dar neveikia, tai iš kur po velniais galima atsisiųsti? Kažkas ne taip išversta jūsų, čia greičiau gausim dar tik žaidimus

  2. crooked parašė:

    blogai isverte, tuos zaidimus gales atsisiust TIK tada kai psn store bus online, o tas nera aisku kada bus, sony sake \"siektiek veliau\" ir kai ijungs reikes per 30d parsisiust norimus zaidimus

  3. SB parašė:

    Alpino,crooked>Kai kuriems vartotojams JAV veikia jau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.