(SP) Naujasis Compaq Mini 110c – mažas, bet galingas

Hewlett-Packard pristatė naują nešiojamąjį kompiuterį „Compaq Mini 110c“, kuris papildys augančias stilingų ir itin lengvų kompiuterių gretas. Sekdamas savo pirmtako „Compaq Mini 700“ pėdomis, mažasis „Compaq Mini 110c“ siūlo visas įprastas kompiuterio funkcijas ir galimybę patogiai naudotis internetu už namų ar biuro ribų.

„Compaq Mini 110c“, sveriantis tik 1,17 kg (su 3 celių baterija) ir plonesnis nei 33 mm, išsiskiria juodu blizgiu, kvadratėlių faktūra puoštu „HP Imprint“ paviršiumi.

Į kompiuterį įmontuota web kamera, mikrofonas ir bevielė interneto ryšio prieiga WLAN leidžia bendravimą socialiniuose tinklapiuose bei video skambučius perkelti iš namų į parkus, kavines ar oro uostą. „Compaq Mini 110c“ taip pat turi viską ko reikia, kad būtų galima visur ir visada patogiai naršyti internete, bendrauti su draugais bei pramogauti – 10,1 colio įstrižainės „BrightView“ ekraną, didelę (92 proc. įprasto dydžio) klaviatūrą ir tris USB jungtis.

Naujasis „Mini“ serijos kompiuteris yra varomas „Intel Atom” procesoriumi, turi talpų 160 GB kietąjį diską bei „Intel GMA 950 (UMA)” vaizdo kortą. Visos šio kompiuterio techninės charakteristikos turėtų atitikti mobilių ir internetu dažnai besinaudojančių jaunų žmonių – dirbančių ar dar studijuojančių, poreikius.

„Už itin patrauklią kainą „Compaq Mini 110c“ siūlo visas kompiuterio funkcijas, kurių gali prireikti nuolat judantiems žmonėms“, – teigė Almantas Liorentas, HP kompiuterių kategorijos vadovas Baltijos šalims. „Mobilumą ir stilių vertinantiems vartotojams, kurie nori turėti galimybę visur bendrauti internetu, šis kompiuteris yra puiki išeitis.“

Compaq Mini 110c Lietuvoje pasirodys rugpjūčio pradžioje ir kainuos 1099 litus (su PVM).

1 Komentaras

  1. ozzWANTED parašė:

    10 colių yra per mažai. Ir niekad nepatikėsiu kad tiek gali užtekti normaliam darbui. Be 13\"W normaliai dirbti neįmanoma. Nors man asmeniškai idealu yra 14\"W loptopui. Manau idealiausias rezoliucijos/svorio/darbo trukmės/gabaritų balansas. Toks labai puikiai lenda į kelionines kuprines. Su 15\"W jau dažnai būna problemų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.