Spartintojas rado būdą kaip pakelti „3Dmark TimeSpy“ rezultatą

Profesionalus spartintojas, Ronaldo Buassali, iš Brazilijos rado spragą „3Dmark TimeSpy“ teste, dėl ko nori visus įspėti. Išplatintame video rodoma kaip pakelti „3Dmark TimeSpy“ rezultatą koreguojant tvarkykles. Šis apėjimas padeda laimėti viena kitą šimtą taškų, tai dar priklauso nuo sistemos. Tokie dalykai realiai neturėtų vykti ir tai yra sukčiavimas. Nors kai kuriems tai neturi reikšmės, bet daug žmonių įvairius sintetinius testus laiko sporto forma ir ten įnirtingai varžosi.

„Futermark“ pranešė, kad jau turi parengusi atnaujinimą užkirsti kelią tokiam sukčiavimui. Jis greitai pasieks naudotojus.

Kaip viską atlikti pamatysite video.

3 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Šitą naujieną visi overclockeriai žino jau kokie 3-4 metai kaip minimum. Šitas tweakas tinka su beveik kiekvienu GPU benchmarku. Nieko naujo šitas „ale“ overclockeris, kurio nieks nežino – nepasakė.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Visi sako, kad gerai žinomas, ir aš neatsilieku 😀

      O šiaip antrą kartą jį girdžiu, vakar kaip tik žiūrėjau jo interviu su Jonny Guru, netyčia Youtube pasiūlė.

      • IFeelYou parašė:

        Ne, tai pati naujiena puiki, daug kam bus aktualu. Ypač žmonėms kurie mažiau overclockina ir pan. Aš kalbu kad ji žinoma overclock community, t.y. tiems, kas rimtai tuo užsiima. O dauguma žmonių net kas tas LOD nežinos 🙂
        Šiaip iš overlockerių bent man idealai yra De8baeur, k|ngp|n, 8pack, Splave.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.